Nieuws - 31st March 2021
Tags:

COVID-19 (Coronavirus) Update: 30 maart

COVID_APR_WEEK_1_NEWS

Ondanks dat er deze week geen grote verandering is in de 22 landen waar we actief zijn, zijn we verheugd te kunnen bevestigen dat we verwachten dat er 52 junior parkrun evenementen in Engeland herstarten op zondag 11 april.
 
We werken samen met de teams hard aan het afwerken van de checklist voor het heropenen en aan het krijgen van toestemming van de landeigenaren. We zien er naar uit om in de komende weken nog veel meer junior parkrun evenementen in Engeland te kunnen heropenen.
 
Elders lijkt de situatie in sommige landen te verbeteren, maar dit geldt helaas niet overal. We leven mee met iedereen die dit leest en die te maken heeft met nieuwe of bestaande COVID-19 beperkingen. Alhoewel er op de korte termijn de nodige uitdagingen zijn, geloven we dat de situatie zal verbeteren.
 
Terwijl de wereldwijde uitrol van vaccinaties doorgaat, al gaat dit in elk land op een ander tempo,en overheden blijven zoeken naar mogelijkheden om beperkingen op te heffen, komt het heropenen van parkrun met de dag dichterbij.
 
Het maakt niet uit of je een lokaal parkrun evenement hebt waar je dit weekend heen kan of niet, de parkrun gemeenschap is er voor jou.
 
Het voelt misschien niet altijd zo, maar we slaan ons er doorheen.
 
Tom
 
Tom Williams
Chief Operating Officer, parkrun Global

Deel met je vrienden:

COVID_JUNE_WEEK_2

COVID-19 (Coronavirus) Update: 8 juni

Het afgelopen weekend vonden er 700 evenementen plaats verdeeld over zeven landen. Meer dan 62.000 deelnemers konden genieten van dat magische parkrun-gevoel: de mogelijkheid om te genieten van een sportieve buitenactiviteit, geleid door de lokale gemeenschap.   Het is heel bemoedigend om te zien hoe deze evenementen omarmd worden door de directe omgeving en hoe…

Netherlands cover 2

parkrun Nederland – er gloort licht aan de horizon

In Nederland heeft al een heel lange tijd geen parkrun plaats kunnen vinden en het is een lastige tijd voor het hele land, maar er begint licht aan de horizon te schijnen.   We zijn verheugd met de bevestiging dat het land op 5 juni de derde stap kan nemen in het heropeningsplan. We hopen…