Nieuws - 31st March 2021
Tags:

COVID-19 (Coronavirus) Update: 30 maart

COVID_APR_WEEK_1_NEWS

Ondanks dat er deze week geen grote verandering is in de 22 landen waar we actief zijn, zijn we verheugd te kunnen bevestigen dat we verwachten dat er 52 junior parkrun evenementen in Engeland herstarten op zondag 11 april.
 
We werken samen met de teams hard aan het afwerken van de checklist voor het heropenen en aan het krijgen van toestemming van de landeigenaren. We zien er naar uit om in de komende weken nog veel meer junior parkrun evenementen in Engeland te kunnen heropenen.
 
Elders lijkt de situatie in sommige landen te verbeteren, maar dit geldt helaas niet overal. We leven mee met iedereen die dit leest en die te maken heeft met nieuwe of bestaande COVID-19 beperkingen. Alhoewel er op de korte termijn de nodige uitdagingen zijn, geloven we dat de situatie zal verbeteren.
 
Terwijl de wereldwijde uitrol van vaccinaties doorgaat, al gaat dit in elk land op een ander tempo,en overheden blijven zoeken naar mogelijkheden om beperkingen op te heffen, komt het heropenen van parkrun met de dag dichterbij.
 
Het maakt niet uit of je een lokaal parkrun evenement hebt waar je dit weekend heen kan of niet, de parkrun gemeenschap is er voor jou.
 
Het voelt misschien niet altijd zo, maar we slaan ons er doorheen.
 
Tom
 
Tom Williams
Chief Operating Officer, parkrun Global

Deel met je vrienden:

Schoterbos finish photo header

Visueel rondje langs parkrun Nederland op 11 september

Aan de hand van enkele foto’s blikken we deze week terug naar de verschillende evenementen die afgelopen weekend plaatsvonden in Nederland.   Alle 11 evenementen kwamen in actie afgelopen zaterdag: goed om te zien dat parkrun helemaal terug is van weggeweest.   In het Haagse Zuiderpark vond het tweede evenement plaats met deze week 54…

Euro sport 1

Vier actief bezig zijn met de Europese Week van de Sport

Ieder jaar promoot de Europese Week van de Sport een actievere, gezondere levensstijl aan miljoenen mensen in Europa en daarbuiten.   Nu parkrun actief is in grote delen van Europa en het motto van de Europese Week van de Sport ‘be active’ is, werpen we een blik op hoe parkrun gezondere en gelukkigere levensstijlen viert….