Nieuws - 31st March 2021
Tags:

COVID-19 (Coronavirus) Update: 30 maart

COVID_APR_WEEK_1_NEWS

Ondanks dat er deze week geen grote verandering is in de 22 landen waar we actief zijn, zijn we verheugd te kunnen bevestigen dat we verwachten dat er 52 junior parkrun evenementen in Engeland herstarten op zondag 11 april.
 
We werken samen met de teams hard aan het afwerken van de checklist voor het heropenen en aan het krijgen van toestemming van de landeigenaren. We zien er naar uit om in de komende weken nog veel meer junior parkrun evenementen in Engeland te kunnen heropenen.
 
Elders lijkt de situatie in sommige landen te verbeteren, maar dit geldt helaas niet overal. We leven mee met iedereen die dit leest en die te maken heeft met nieuwe of bestaande COVID-19 beperkingen. Alhoewel er op de korte termijn de nodige uitdagingen zijn, geloven we dat de situatie zal verbeteren.
 
Terwijl de wereldwijde uitrol van vaccinaties doorgaat, al gaat dit in elk land op een ander tempo,en overheden blijven zoeken naar mogelijkheden om beperkingen op te heffen, komt het heropenen van parkrun met de dag dichterbij.
 
Het maakt niet uit of je een lokaal parkrun evenement hebt waar je dit weekend heen kan of niet, de parkrun gemeenschap is er voor jou.
 
Het voelt misschien niet altijd zo, maar we slaan ons er doorheen.
 
Tom
 
Tom Williams
Chief Operating Officer, parkrun Global

Deel met je vrienden:

COVID_APR_WEEK_NEWS1-900x416

COVID-19 (Coronavirus) Update: 13 april

Het was fantastisch om te zien dat 48 junior parkrun evenementen afgelopen zondag terugkeerden in Engeland. Maar liefst 4.000 kinderen passeerden de finishlijn waarvan 1.000 voor het eerst meededen. We zijn ongelofelijk trots op alle evenement-teams die voor het eerst in 13 maanden hun evenement organiseerden en we zijn onder de indruk van de overwegend…

COVID_APR_WEEK_1_NEWS

COVID-19 (Coronavirus) Update: 6 april

De situatie rondom Covid-19 (Coronavirus) kunnen we met gemak voor bijna ieder parkrun-land als turbulent omschrijven.   Sommige parkrun-landen gaan toenemende lockdown restricties tegemoet, Andere landen beginnen langzaam het licht aan het einde van de tunnel te zien.   In Zuid-Afrika paste de overheid de richtlijnen binnen Alert level 1 aan waardoor de capaciteit voor…