Nieuws - 28th April 2021
Tags:

Alle begin is moeilijk

Mail story header pic

In 2004 organiseerde Paul Sinton-Hewitt de allereerste parkrun in het Londense Bushy Park. Hij had geen flauw benul dat dit simpele idee zou uitgroeien tot een wereldwijd fenomeen op meer dan 2000 locaties in 22 landen met meer dan 7 miljoen deelnemers. In een recent interview met The Mail biechtte Paul op eigenlijk geen grote plannen te hebben voor parkrun waar 13 mensen in de eerste week aan deelnamen.

Deel met je vrienden:

cof

Vergelijk jezelf niet met anderen

Carl Barnes ontdekte parkrun toen hij aan het afkicken was van een alcoholverslaving. Het gevoel van voldoening inspireerde hem om vol te houden en om vrienden en familie te inspireren.   Hier vertelt hij ons zijn parkrun-verhaal.   In de eerste helft van 2018 was ik aan het herstellen van een alcoholverslaving en van de…

COVID_MAY_WEEK_2

COVID-19 (Coronavirus) Update: 11 mei

Het was fantastisch dat we afgelopen weekend over de hele wereld verspreid maar liefst 70.000 mensen zagen deelnemen aan de 672 parkruns die doorgingen. Het doet ons deugd dat hieronder ook 146 junior parkruns in Engeland en eentje in Wales waren. Voor het einde van deze maand verwachten wij op nog eens 40 locaties te…