Nieuws - 28th April 2021
Tags:

Baanbrekend onderzoek ondersteunt herstart parkrun

covid research image

Baanbrekend research dat onlangs is uitgebracht toont de risicomodellen van de verspreiding van COVID-19 tijdens parkrun. De bevindingen kunnen gevolgen hebben voor de gehele sportsector in de buitenlucht.
 
Lees hier het persbericht en het volledige rapport (in het engels)

Deel met je vrienden:

cof

Vergelijk jezelf niet met anderen

Carl Barnes ontdekte parkrun toen hij aan het afkicken was van een alcoholverslaving. Het gevoel van voldoening inspireerde hem om vol te houden en om vrienden en familie te inspireren.   Hier vertelt hij ons zijn parkrun-verhaal.   In de eerste helft van 2018 was ik aan het herstellen van een alcoholverslaving en van de…

COVID_MAY_WEEK_2

COVID-19 (Coronavirus) Update: 11 mei

Het was fantastisch dat we afgelopen weekend over de hele wereld verspreid maar liefst 70.000 mensen zagen deelnemen aan de 672 parkruns die doorgingen. Het doet ons deugd dat hieronder ook 146 junior parkruns in Engeland en eentje in Wales waren. Voor het einde van deze maand verwachten wij op nog eens 40 locaties te…