Nieuws - 2nd June 2021
Tags:

parkrun Nederland – er gloort licht aan de horizon

Netherlands cover 2

In Nederland heeft al een heel lange tijd geen parkrun plaats kunnen vinden en het is een lastige tijd voor het hele land, maar er begint licht aan de horizon te schijnen.
 
We zijn verheugd met de bevestiging dat het land op 5 juni de derde stap kan nemen in het heropeningsplan. We hopen dat alles zich in de goede richting blijft ontwikkelen en dat de volgende stappen in de komende weken volgens plan kunnen worden genomen.
 
Het is nog onvoldoende duidelijk wat de regels zullen zijn omtrend groepsbijeenkomsen en sportevenementen in stap vier, maar we zijn hoopvol dat het voldoende zal zijn om parkrun terug te laten keren. We zullen de details zorgvuldig beoordelen zodra deze later deze maand bekend gemaakt worden (momenteel gepland voor 22 juni).
 
Zodra we na de aankondiging een duidelijk beeld hebben zullen we iedereen op de hoogte houden over mogelijke herstartdatums.
 
#loveparkrun

Deel met je vrienden:

COVID_JUNE_WEEK_3

COVID-19 (Coronavirus) Update: 15 juni

Met de herstart van 72 evenementen in Polen, vonden afgelopen weekend wereldwijd de meeste parkrun-evenementen plaats sinds het begin van de pandemie. Bijna 66.000 personen namen deel aan een van de 768 evenementen in acht landen.   Elk evenement dat opnieuw wordt opgestart is een enorme stap voorwaarts en zou ons allemaal veel geruststelling en…

COVID_JUNE_WEEK_2

COVID-19 (Coronavirus) Update: 8 juni

Het afgelopen weekend vonden er 700 evenementen plaats verdeeld over zeven landen. Meer dan 62.000 deelnemers konden genieten van dat magische parkrun-gevoel: de mogelijkheid om te genieten van een sportieve buitenactiviteit, geleid door de lokale gemeenschap.   Het is heel bemoedigend om te zien hoe deze evenementen omarmd worden door de directe omgeving en hoe…