Nieuws - 21st July 2021
Tags:

De eerste 4 Nederlandse evenementen keren terug op zaterdag 31 juli

Netherlands cover 2

We kunnen nu bevestigen dat de volgende vier evenementen gepland staan om terug te keren op zaterdag 31 juli:

De teams zijn druk bezig hun herstart te plannen, de parkrun-kit in gereedheid te brengen en de route te checken. Ook doen ze wat testruns om weer gewend te raken aan de Virtual Volunteer App en het verwerken van de resultaten.
 
We hopen dat je bij de herstart kunt zijn en weer van parkrun kunt gaan genieten! Als je een handje mee wilt helpen als vrijwilliger, dan kun je contact opnemen met het evenement via e-mail of via sociale media (zie de bovenstaande links).
 
Zodra de andere evenementen in de loop van augustus klaar zijn om te herstarten, zullen we meer datums publiceren.
 
#loveparkrun

Deel met je vrienden:

kralingse Bos measure

Feedback vanaf de finishlijn

Vanochtend hebben we onze route nog een keertje helemaal nagemeten. Precies 5km! Daarmee zijn we helemaal klaar voor onze testrun volgende week zaterdag, start om 9 uur. En natuurlijk onze officiële herstart op 31 juli.   Hebben jullie ook zoveel zin in parkrun?

not parkrun header

Negen Den Haag (not)parkruns

Hannah Gray probeerde pas geleden op één dag 9 parkrun routes uit in Den Haag – er is duidelijk veel potentieel voor parkruns in deze stad! Hier is haar verhaal.   Toen de corona restricties van kracht waren, besloot het Zuiderpark parkrun team om andere plekken in Den Haag te bezoeken en daar een (not)parkrun…