Nieuws - 21st July 2021
Tags:

De eerste 4 Nederlandse evenementen keren terug op zaterdag 31 juli

Netherlands cover 2

We kunnen nu bevestigen dat de volgende vier evenementen gepland staan om terug te keren op zaterdag 31 juli:

De teams zijn druk bezig hun herstart te plannen, de parkrun-kit in gereedheid te brengen en de route te checken. Ook doen ze wat testruns om weer gewend te raken aan de Virtual Volunteer App en het verwerken van de resultaten.
 
We hopen dat je bij de herstart kunt zijn en weer van parkrun kunt gaan genieten! Als je een handje mee wilt helpen als vrijwilliger, dan kun je contact opnemen met het evenement via e-mail of via sociale media (zie de bovenstaande links).
 
Zodra de andere evenementen in de loop van augustus klaar zijn om te herstarten, zullen we meer datums publiceren.
 
#loveparkrun

Deel met je vrienden:

HEADER 2

Foto overzicht van Nederland: 6 augustus

Welkom bij het fotorondje van deze week waar we weer een post-Covid deelnamerecord konden optekenen met meer dan 50 deelnemers gemiddeld per evenement. We vierden ook het 50e evenement van Goffert parkrun en Karpendonkse Plas parkrun – gefeliciteerd!   Zo zag het eruit:       Als eerste Goffert parkrun in Nijmegen waar iedereen na…

Jono-Whitehead-2

Méér mindervaliden bij parkrun svp!

Een goede vriend en tevens frame runner raadde rolstoelgebruiker Jono Whitehead parkrun aan. Hij aarzelde in eerste instantie, maar toen hij zag dat zijn voormalige wiskundeleraar sluitloper was, voelde hij zich meteen op zijn gemak!   Hij vertelt ons waarom hij meer mindervaliden bij parkrun wil zien.   Ik ben mindervalide en ik hoorde over…