Nieuws - 10th August 2021
Tags:

Herstart van parkrun

Karp 4 header

Op 14 augustus keren terug: Kagerzoom parkrun (Warmond/Leiden), Stadspark parkrun (Groningen) en Goffert parkrun (Nijmegen).
 
Op 21 augustus maakt Sonsbeek parkrun in Arnhem zich op voor zijn allereerste evenement.
 
Op 28 augustus gaat parkrun Amsterdamse Bos weer van start. In hetzelfde weekend hopen we dat Schoterbos parkrun in Haarlem kan beginnen (bevestiging volgt).
 
Tot slot staat op 4 september Zuiderpark parkrun in Den Haag hopelijk in de startblokken (bevestiging volgt).
 
Ondertussen zijn we bezig met het opzetten van andere evenementen, de laatste ontwikkelingen hierover worden binnenkort bekend gemaakt. Geïnteresseerd om een evenement op te zetten? Mail ons via nederland@parkrun.com en we vertellen je er alles over.

Deel met je vrienden:

Schoterbos finish photo header

Visueel rondje langs parkrun Nederland op 11 september

Aan de hand van enkele foto’s blikken we deze week terug naar de verschillende evenementen die afgelopen weekend plaatsvonden in Nederland.   Alle 11 evenementen kwamen in actie afgelopen zaterdag: goed om te zien dat parkrun helemaal terug is van weggeweest.   In het Haagse Zuiderpark vond het tweede evenement plaats met deze week 54…

Euro sport 1

Vier actief bezig zijn met de Europese Week van de Sport

Ieder jaar promoot de Europese Week van de Sport een actievere, gezondere levensstijl aan miljoenen mensen in Europa en daarbuiten.   Nu parkrun actief is in grote delen van Europa en het motto van de Europese Week van de Sport ‘be active’ is, werpen we een blik op hoe parkrun gezondere en gelukkigere levensstijlen viert….