Nieuws - 12th August 2021
Tags:

Meer evenementen keren terug

Kagerzoom cover

Dit weekend verwelkomen we nog eens drie evenementen terug in Nederland:
 
- Kagerzoom parkrun (Warmond/Leiden)
- Stadspark parkrun (Groningen)
- Goffert parkrun (Nijmegen)
 
Goffert 1
 
We zijn blij dat er eindelijk weer meer parkruns plaatsvinden en dat we onze zaterdagochtend-routine weer kunnen oppikken
 
Afgelopen weekend waren er 200 mensen die wandelden, jogden, hardliepen of meehielpen bij een van de vier evenementen die plaatsvonden. We kijken uit naar toenemende aantallen deelnemers, door meer evenementen die heropenen en door mond-tot-mondreclame voor parkrun!
 

Deel met je vrienden:

Schoterbos finish photo header

Visueel rondje langs parkrun Nederland op 11 september

Aan de hand van enkele foto’s blikken we deze week terug naar de verschillende evenementen die afgelopen weekend plaatsvonden in Nederland.   Alle 11 evenementen kwamen in actie afgelopen zaterdag: goed om te zien dat parkrun helemaal terug is van weggeweest.   In het Haagse Zuiderpark vond het tweede evenement plaats met deze week 54…

Euro sport 1

Vier actief bezig zijn met de Europese Week van de Sport

Ieder jaar promoot de Europese Week van de Sport een actievere, gezondere levensstijl aan miljoenen mensen in Europa en daarbuiten.   Nu parkrun actief is in grote delen van Europa en het motto van de Europese Week van de Sport ‘be active’ is, werpen we een blik op hoe parkrun gezondere en gelukkigere levensstijlen viert….