Nieuws - 26th August 2021
Tags:

Update met betrekking tot mijlpaal t-shirts

milestone tshirts update

Eerder dit jaar kondigden we een aantal wijzigingen aan met betrekking tot de t-shirts die je kunt krijgen als je een parkrun-mijlpaal bereikt.
 
Aangezien de wijzigingen binnenkort van start gaan, geven we je hierbij de meest recente informatie.
 
In maart informeerden we je over de wijzigingen die we gaan doorvoeren met betrekking tot de mijlpaal t-shirts.
 
In eerste instantie hoopten we op 1 september met de nieuwe mijlpaal t-shirts van start te kunnen gaan. Echter, net als iedereen kregen we te maken met een aantal uitdagingen. Fabrieken gingen dicht als gevolg van COVID-19 en levertijden liepen op, waardoor het langer duurde voordat we de nieuwe voorraad ontvingen.
 
We hopen dat de vertraging niet langer zal zijn dan een paar weken. Zodra we meer informatie hebben zullen we deze delen via de gebruikelijke kanalen.
 
#loveparkrun

Deel met je vrienden:

HEADER

Foto overzicht van Nederland: 30 juli

Welkom bij de wekelijkse fotoronde langs onze evenementen in Nederland, waar voor het eerst sinds ons openingsweekend in februari 2020 meer dan 700 mensen deelnamen. Het is geweldig om te zien dat zo veel mensen parkrun weten te vinden! Hier een overzicht van afgelopen zaterdag:     En graag feliciteren wij Andrew die zijn 200e…

Lois-Rowland-2-899x416

Ik heb nooit geloofd dat ik het kon

Je hoeft geen 5km te doen bij parkrun. Lois Rowland was een parkrun-vrijwilliger voor meer dan 10 jaar voordat ze uiteindelijk besloot om de 5km te proberen, nadat ze een buitenbaarmoederlijke zwangerschap had gehad.   Ze heeft inmiddels 50 parkruns gedaan en ze vertelt ons haar verhaal.   Mijn man is een enthousiast parkrunner en…