Nieuws - 26th augustus 2021
Tags:

Update met betrekking tot mijlpaal t-shirts

milestone tshirts update

Eerder dit jaar kondigden we een aantal wijzigingen aan met betrekking tot de t-shirts die je kunt krijgen als je een parkrun-mijlpaal bereikt.
 
Aangezien de wijzigingen binnenkort van start gaan, geven we je hierbij de meest recente informatie.
 
In maart informeerden we je over de wijzigingen die we gaan doorvoeren met betrekking tot de mijlpaal t-shirts.
 
In eerste instantie hoopten we op 1 september met de nieuwe mijlpaal t-shirts van start te kunnen gaan. Echter, net als iedereen kregen we te maken met een aantal uitdagingen. Fabrieken gingen dicht als gevolg van COVID-19 en levertijden liepen op, waardoor het langer duurde voordat we de nieuwe voorraad ontvingen.
 
We hopen dat de vertraging niet langer zal zijn dan een paar weken. Zodra we meer informatie hebben zullen we deze delen via de gebruikelijke kanalen.
 
#loveparkrun

Deel met je vrienden:

HEADER

Een dubbele dosis parkrun! Welkom bij de wekelijkse fotoronde van ons lang parkrun-weekend

Wow! Dat was nog eens een parkrun-weekend met een recordopkomst op zaterdag, gevolgd door een extra parkrun-dag op maandag! Bijzondere taferelen in het hele land: laten we snel beginnen!     parkrun-plezier op beide dagen in Groningen bij Stadspark parkrun met een grote dank aan onze fantastische vrijwilligers.   Een recordopkomst bij Kagerzoom parkrun op…

jasBack

Ambassadeursprogramma viert tienjarig bestaan

Deze week kijken we terug op het Ambassadeursprogramma van parkrun dat tien jaar bestaat.   Dankzij de ambassadeurs raken meer mensen betrokken bij parkrun, wordt hun kennis gedeeld zodat de gezondheid en het welzijn van hun gemeenschap baat bij hebben.   Ontdek hoe het allemaal begon, wat de ambassadeurs doen en wat we samen hebben…