Nieuws - 26th August 2021
Tags:

Update met betrekking tot mijlpaal t-shirts

milestone tshirts update

Eerder dit jaar kondigden we een aantal wijzigingen aan met betrekking tot de t-shirts die je kunt krijgen als je een parkrun-mijlpaal bereikt.
 
Aangezien de wijzigingen binnenkort van start gaan, geven we je hierbij de meest recente informatie.
 
In maart informeerden we je over de wijzigingen die we gaan doorvoeren met betrekking tot de mijlpaal t-shirts.
 
In eerste instantie hoopten we op 1 september met de nieuwe mijlpaal t-shirts van start te kunnen gaan. Echter, net als iedereen kregen we te maken met een aantal uitdagingen. Fabrieken gingen dicht als gevolg van COVID-19 en levertijden liepen op, waardoor het langer duurde voordat we de nieuwe voorraad ontvingen.
 
We hopen dat de vertraging niet langer zal zijn dan een paar weken. Zodra we meer informatie hebben zullen we deze delen via de gebruikelijke kanalen.
 
#loveparkrun

Deel met je vrienden:

Schoterbos finish photo header

Visueel rondje langs parkrun Nederland op 11 september

Aan de hand van enkele foto’s blikken we deze week terug naar de verschillende evenementen die afgelopen weekend plaatsvonden in Nederland.   Alle 11 evenementen kwamen in actie afgelopen zaterdag: goed om te zien dat parkrun helemaal terug is van weggeweest.   In het Haagse Zuiderpark vond het tweede evenement plaats met deze week 54…

Euro sport 1

Vier actief bezig zijn met de Europese Week van de Sport

Ieder jaar promoot de Europese Week van de Sport een actievere, gezondere levensstijl aan miljoenen mensen in Europa en daarbuiten.   Nu parkrun actief is in grote delen van Europa en het motto van de Europese Week van de Sport ‘be active’ is, werpen we een blik op hoe parkrun gezondere en gelukkigere levensstijlen viert….