Nieuws - 25th October 2021
Tags:

Feedback vanaf de finishlijn

Dutch feedback from the field

“Vorige week heb ik mijn eerste parkrun gelopen in Maastricht waar ik op vakantie was. Ik woon namelijk a veel jaren in VS maar blijf nederlandse. Net voordat we begonnen, praatte ik met een vrouw en haar dochter… die bleken ook Nederlands te zijn en woonden ook ik VS. Na de run hebben Benigna en ik uren door Maastricht geslenterd en gepraat. Wij chatten nu geregeld en denken om terug te verhuizen naar Nederland… kijken er naar toe om meer met parkrun te lopen en te volunteeren! Oh… ook fijn dat ik 3rd in mijn leeftijds category plaatste! Bedankt parkrun!”
 
Mika Van Spanje

Deel met je vrienden:

turkey header

Waar ben jij dankbaar voor?

Alle parkruns hebben elk jaar een ´speciale dag´, waarop ze een extra parkrun kunnen doen buiten de gebruikelijke zaterdagochtend.   De Verenigde Staten staan ​​op het punt Thanksgiving te vieren en dat is dan ook hun speciale parkrun dag. Laten we samen deze traditie eens bekijken.   Lange tijd waren “thanksgiving days” geen officiële feestdagen…

Scanning_cover photo

Scannen vanaf mobiele telefoons

Sinds de introductie van het persoonlijke barcode systeem in 2009 zijn meer dan 60 miljoen deelnames geregistreerd bij parkrun-evenementen over de hele wereld.   Al die tijd hebben we vastgehouden aan de regel dat elke finisher een geprinte barcode moet laten zien (op papier of officiële armband, barcodekaart of sleutelhanger).   Dit is van essentieel…