Nieuws - 4th May 2022
Tags:

Samenzijn vieren op Dankjewel-dag

Amsterdamse vols header

We zouden het geweldig vinden als op zaterdag 4 juni alle parkrun-evenementen bijeen komen om stil te staan bij ons samenzijn, dankbaar te zijn en het gevoel van gemeenschap te vieren – het kloppende hart van parkrun.

 

Natuurlijk zijn parkrun-evenementen zelf al een geweldige manier om mensen bij elkaar te brengen, maar waarom zouden we het samenzijn niet uitbreiden met een heerlijke picknick na afloop?

 

Voor Dankjewel-dag dit jaar, nodigen we iedereen uit om mee te doen met hun lokale parkrun, of dat nu is als wandelaar, hardloper, vrijwilliger of simpelweg om in de frisse lucht te kunnen zijn en mee te kunnen doen met de lokale gemeenschap. Iedereen is welkom. Dus waarom niet een vriend of een buurman of -vrouw uitnodigen – of gewoon iemand die je zou willen bedanken – om mee te komen naar parkrun en samen van een kop koffie te genieten of gewoon bij te kletsen.

 

parkruns zijn veilige en inclusieve plekken voor iedereen om bijeen te komen en actief te zijn, op welke manier dan ook.

 

Er is geen druk om de hele afstand af te leggen, veel mensen helpen een handje mee of komen om te kijken. Kinderen kunnen vanaf vier jaar meedoen en kinderwagens zijn ook welkom. Het is voor het hele gezin. Neem een vriend mee of een buurman of buurvrouw waar je al een tijdje niet meer mee gesproken hebt en laten we samen genieten!

 

Je kunt je dichtstbijzijnde parkrun op deze website vinden en daar kun je je ook registreren. We kijken er naar uit om samen met jou op zaterdag 4 juni bij parkrun samenzijn te vieren.

 

#loveparkrun

 

Deel met je vrienden:

HEADER Kral

Foto overzicht van Nederland: 14 mei

Afgelopen weekend was het stralend weer en dat kun je zien op de foto’s: een rondje langs (bijna) alle parkruns.   Hier is een selectie van foto´s van onze evenementen.

header

Geweldig om weer terug te zijn

Anne Hanley is blij dat ze weer terug is bij parkrun na haar behandeling tegen borstkanker en haar herstel daarna. Ze vertelt ons hoe het voelde om weer naar parkrun te gaan.   Ik begon met parkrun omdat het een manier was om weer regelmatig wat aan beweging te doen en omdat het iets was…