Nieuws - 19th mei 2022
Tags:

Foto overzicht van Nederland: 14 mei

HEADER Kral

Afgelopen weekend was het stralend weer en dat kun je zien op de foto’s: een rondje langs (bijna) alle parkruns.
 
Hier is een selectie van foto´s van onze evenementen.

Deel met je vrienden:

HEADER

Foto overzicht van Nederland: 3 juni

Opnieuw een prachtige zaterdagmorgen voor parkrun in Nederland! De weergoden zijn ons de laatste tijd beslist goed gezind. Deze week hadden we meer dan duizend mensen bij onze evenementen, echt fantastische aantallen weer. Hier is een keuze uit de foto’s vanuit het hele land.       We beginnen op een heerlijke juni-ochtend in Maastricht,…

jeannente4-900x416

Me door mijn chemotherapie heen helpen

Jeannette Liebig was een fervent parkrunner. Ze liep elke zaterdagochtend totdat er afgelopen zomer borstkanker bij haar werd geconstateerd. Pas in de weken en maanden daarna besefte ze hoe belangrijk de parkrungemeenschap voor haar leven was.   Lichaamsbeweging is altijd belangrijk voor me geweest. Mijn man, Alex, stopte jaren geleden met roken en begon met…