Nieuws - 30th June 2022
Tags:

Foto overzicht van Nederland: 25 juni

Dutch photo header

Het was afgelopen zaterdagochtend weer een mooi feestje. Jullie genoten duidelijk van de zon en de gezelligheid.
 
Bij Sonsbeek parkrun werd er zelfs een nieuw parcoursrecord gelopen en bij Máxima parkrun hielp Brooks Running een handje om er een nog groter feestje van te maken.
 
Daarnaast moest er bij Tapijn parkrun – Maastricht en Karpendonkse Plas parkrun – Eindhoven wat geïmproviseerd worden, maar dankzij onze fantastische vrijwilligers is het allemaal helemaal goed gekomen!
 
Hier is een selectie van foto´s van onze evenementen.

Deel met je vrienden:

HEADER

Foto overzicht van Nederland: 30 juli

Welkom bij de wekelijkse fotoronde langs onze evenementen in Nederland, waar voor het eerst sinds ons openingsweekend in februari 2020 meer dan 700 mensen deelnamen. Het is geweldig om te zien dat zo veel mensen parkrun weten te vinden! Hier een overzicht van afgelopen zaterdag:     En graag feliciteren wij Andrew die zijn 200e…

Lois-Rowland-2-899x416

Ik heb nooit geloofd dat ik het kon

Je hoeft geen 5km te doen bij parkrun. Lois Rowland was een parkrun-vrijwilliger voor meer dan 10 jaar voordat ze uiteindelijk besloot om de 5km te proberen, nadat ze een buitenbaarmoederlijke zwangerschap had gehad.   Ze heeft inmiddels 50 parkruns gedaan en ze vertelt ons haar verhaal.   Mijn man is een enthousiast parkrunner en…