Nieuws - 27th juli 2022
Tags:

Feedback vanaf de finishlijn

Ad Kraal v2

Sinds maart 1981 en 376 wedstrijden verder, dan op 9 april mijn eerste 5 km parkrun gelopen in Reeuwijk.
 
Als je de 62 gepasseerd bent, merk je ineens dat het lopen niet meer zo snel gaat als vroeger. Voor de parkrun doet dat er niet toe. Meedoen is hier belangrijker dan een snelle tijd neerzetten. Daarom inmiddels een enthousiaste parkrunner geworden.
 
Kan het iedereen aanbevelen. Al met al een goede training, reuze gezellig en mooi parcours !
 
Ad Kraal
A7554817
Reeuwijkse Hout parkrun

Deel met je vrienden:

HEADER

Een dubbele dosis parkrun! Welkom bij de wekelijkse fotoronde van ons lang parkrun-weekend

Wow! Dat was nog eens een parkrun-weekend met een recordopkomst op zaterdag, gevolgd door een extra parkrun-dag op maandag! Bijzondere taferelen in het hele land: laten we snel beginnen!     parkrun-plezier op beide dagen in Groningen bij Stadspark parkrun met een grote dank aan onze fantastische vrijwilligers.   Een recordopkomst bij Kagerzoom parkrun op…

jasBack

Ambassadeursprogramma viert tienjarig bestaan

Deze week kijken we terug op het Ambassadeursprogramma van parkrun dat tien jaar bestaat.   Dankzij de ambassadeurs raken meer mensen betrokken bij parkrun, wordt hun kennis gedeeld zodat de gezondheid en het welzijn van hun gemeenschap baat bij hebben.   Ontdek hoe het allemaal begon, wat de ambassadeurs doen en wat we samen hebben…