Nieuws - 27th July 2022
Tags:

Feedback vanaf de finishlijn

Ad Kraal v2

Sinds maart 1981 en 376 wedstrijden verder, dan op 9 april mijn eerste 5 km parkrun gelopen in Reeuwijk.
 
Als je de 62 gepasseerd bent, merk je ineens dat het lopen niet meer zo snel gaat als vroeger. Voor de parkrun doet dat er niet toe. Meedoen is hier belangrijker dan een snelle tijd neerzetten. Daarom inmiddels een enthousiaste parkrunner geworden.
 
Kan het iedereen aanbevelen. Al met al een goede training, reuze gezellig en mooi parcours !
 
Ad Kraal
A7554817
Reeuwijkse Hout parkrun

Deel met je vrienden:

HEADER

Foto overzicht van Nederland: 30 juli

Welkom bij de wekelijkse fotoronde langs onze evenementen in Nederland, waar voor het eerst sinds ons openingsweekend in februari 2020 meer dan 700 mensen deelnamen. Het is geweldig om te zien dat zo veel mensen parkrun weten te vinden! Hier een overzicht van afgelopen zaterdag:     En graag feliciteren wij Andrew die zijn 200e…

Lois-Rowland-2-899x416

Ik heb nooit geloofd dat ik het kon

Je hoeft geen 5km te doen bij parkrun. Lois Rowland was een parkrun-vrijwilliger voor meer dan 10 jaar voordat ze uiteindelijk besloot om de 5km te proberen, nadat ze een buitenbaarmoederlijke zwangerschap had gehad.   Ze heeft inmiddels 50 parkruns gedaan en ze vertelt ons haar verhaal.   Mijn man is een enthousiast parkrunner en…