Media - 31st August 2022
Tags:

Welkom bij Beatrixpark parkrun in Almere!

header

Al heel lang liep Dave Adriaansen met het idee rond om een parkrun in Almere op te zetten. En na maandenlange voorbereiding en de juiste contacten leggen was het eindelijk gelukt, de Beatrixpark parkrun was een feit!

 

Er moest natuurlijk een hoop geregeld worden, zoals o.a. een kernteam van vrijwilligers verzamelen en kennis vergaren op andere locaties door zowel mee te lopen en om mee te helpen als vrijwilliger. Zo ging een deel van het team o.a. op 2 juli naar de Amsterdamse Bos parkrun om daar als vrijwilliger mee te draaien en de fijne kneepjes te leren.

 

Maar er werd uiteraard ook op meerdere locaties meegekeken. Als locatie voor de parkrun werd het Beatrixpark gekozen omdat dit toch mooi centraal ligt en het de ook echt de uitstraling van een park heeft.

 

300513470_826520828755585_8960113944939002348_n

 

Uiteindelijk was ook het Beatrixpark parkrun logo uitgewerkt, de website gemaakt, de materialen besteld en een mooie groepsfoto van het team gemaakt.
En de 2 belangrijke datums werden gepland voor de “0″editie op 3 september en de officiële 1e editie van de Beatrixpark parkrun op 17 september.

 

We zijn nog volop bezig met de voorbereidingen, maar het team van de Beatrixpark parkrun in Almere kijken nu al enthousiast uit naar jullie komst!
Ons team van vrijwilligers zien jullie graag aan de start!

 

Groeten van het Team Beatrixpark parkrun!

 

301003189_575933940982118_1997119714180504501_n

 

 

Deel met je vrienden:

Mail story header pic

parkrun komt naar je toe!

D​​enk je erover om een ​​parkrun op te zetten waar je woont? Of ken je iemand die interesse zou hebben om een ​​parkrun te starten op een locatie in Nederland?     Laat ons je plannen weten en maak van de gelegenheid gebruik om het parkrun-team op tournee te ontmoeten tussen 16 en 20 november….

HEADER

Foto overzicht van Nederland: 17 september

De herfst begint officieel pas volgende week, maar we hadden vandaag al wel herfstachtige parkruns! Een aantal parkruns hielden het droog, maar bij andere was het lopen in de regen. Het weer had geen invloed op jullie enthousiasme, wat zagen we weer veel vrolijke gezichten!   Bij Kkralingsebos parkrun hadden we aanmoediging van Brooks Running….