Nieuws - 7th september 2022
Tags:

Feedback vanaf de finishlijn

Rinus 25

“Ik ben een persoon welke graag fit wil blijven .Helaas alleen lopen lukt me niet In de coronatijd was alles gesloten. Na anderhalf jaar was m’n conditie slecht . Daarom ben ik heel blij dat in de parkrun mijn conditie weer op peil kan brengen. Gezellig samen met anderen. Ik wordt er blij van. Bedankt voor de foto’s en de fijne organisatie. Top !”
 
Rinus Dijck, Karpendonkse Plas parkrun
A7133649

Deel met je vrienden:

Rouken-Glen-junior-040623-62

Vrijwilligerswerk is makkelijk – doe ook mee!

Wereldwijd trekken bijna 40.000 mensen het felgekleurde hesje aan en zetten ze de routes uit. Daarom hebben we het altijd al belangrijk gevonden om te weten hoe het met onze parkrunvrijwilligers gaat. Of het nu gaat om het aanmoedigen van wandelaars en hardlopers, barcodes scannen of op een heleboel andere manieren meedoen, we waarderen elke…

HEADER

Welkom bij Groene Ster parkrun, Leeuwarden!

Welkom bij Groene Ster parkrun (vanaf 30 september) in recreatiegebied de Groene Ster aan de oostzijde van Leeuwarden.   De parkrunroute bestaat uit 3 rondes over fiets- en wandelpaden, langs het strand en door bosrijk gebied. De start en finish zijn bij de kiosk, met mooi uitzicht over het water.     Het idee voor…