Nieuws - 21st September 2022
Tags:

parkrun komt naar je toe!

Mail story header pic

D​​enk je erover om een ​​parkrun op te zetten waar je woont? Of ken je iemand die interesse zou hebben om een ​​parkrun te starten op een locatie in Nederland?

 

Ams 2

 

Laat ons je plannen weten en maak van de gelegenheid gebruik om het parkrun-team op tournee te ontmoeten tussen 16 en 20 november. We gaan het hele land rond en hopen veel parkrun-gegadigden in heel Nederland te ontmoeten.

 

Stuur ons een bericht via nederland@parkrun.com en we hopen je snel te zien!

Deel met je vrienden:

Mail story header pic

parkrun komt naar je toe!

D​​enk je erover om een ​​parkrun op te zetten waar je woont? Of ken je iemand die interesse zou hebben om een ​​parkrun te starten op een locatie in Nederland?     Laat ons je plannen weten en maak van de gelegenheid gebruik om het parkrun-team op tournee te ontmoeten tussen 16 en 20 november….

HEADER

Foto overzicht van Nederland: 17 september

De herfst begint officieel pas volgende week, maar we hadden vandaag al wel herfstachtige parkruns! Een aantal parkruns hielden het droog, maar bij andere was het lopen in de regen. Het weer had geen invloed op jullie enthousiasme, wat zagen we weer veel vrolijke gezichten!   Bij Kkralingsebos parkrun hadden we aanmoediging van Brooks Running….