Nieuws - 3rd november 2022
Tags:

parkwalkers zijn een blijvertje!

IMG_3552

Helaas is oktober voorbij: vol trots kijken we terug naar de introductie van parkwalk bij parkrun!

 

De afgelopen vijf weken hebben we zo’n 10,000 splinternieuwe wandelaars bij parkrun verwelkomd. Zij voegden zich bij 8,000 bestaande parkrunners om het plezier van parkrun te ervaren. Dit betekent dat er in oktober meer dan 100.000 wandelingen voltooid zijn bij parkrun: ongelofelijk!

 

Hoewel #parkwalk over één maand gehouden is hopen we dat de invloed veel langer zal duren: laten zien dat parkrun een goede optie is voor mensen om samen actief bezig te zijn en deel te maken van een positieve, ondersteunende gemeenschap waar en wanneer het hen uit komt.

 

parkwalkers zijn een blijvertje! 

 

Je hebt misschien de nieuwe parkwalker vrijwilligers gezien deze maand en we zijn blij aan te kunnen kondigen dat deze vrijwilligersfunctie een blijvertje is.

 

Tot nu hebben 7,000 verschillende mensen het nieuwe blauwe parkwalker-vest aangetrokken om zo wandelaars bij parkrun over de hele wereld te steunen en te aanmoedigen.

 

Wandelaars zullen altijd welkom zijn bij parkrun en parkwalker-vrijwilligers helpen met hun aanwezigheid dit uit te dragen.
 

Om een fantastische maand te vieren hebben we enkele van onze favoriete quotes van de diverse sociale mediakanalen bij elkaar gezet om aan te geven wat parkwalk voor jou betekent heeft.

 

Wandelen bij parkrun is iets waar ik heel dankbaar voor ben omdat het me opnieuw verbindt met mijn hardloop-vrienden, ondanks dat ik ze niet bij kan houden. Ik geniet daarvan ongeacht je snelheid. Je wordt de hele route lang aangemoedigd!

 

Jenny Layland


JENNY

 

Ik heb bij parkrun gewandeld sinds mijn terugkeer na covid.

 

Ik ben niet meer in staat om hard te lopen, maar het is een goede manier om frisse neuste halen en actief te zijn. Daarnaast, omdat ik vaak de sluitloper ben, is het een fantastische manier om met andere parkrunners te praten en iedereen aan te moedigen.

 

Jane Oliver

 

JANE

 

Ik heb geparkwalkd bij parkrun en het was een geweldige start van de dag!

 

Reyhana Layer

 

REYHANA

 

Ik heb geparkwalkd en genoot er van! Ik zie er op uit om het deze zaterdag weer te doen.

 

Branka Maria

 

BRANKA

 

Ik genoot er van… de vrijwilligers waren fantastisch en ik dank hen allemaal voor de steun. Ik zal zeker terug komen.

 

Simon Mole


SIMON

 

#loveparkrun

Deel met je vrienden:

52303794673_cfc9ee5946_o

Op naar 1.000 parkruns

Heb je je ooit afgevraagd wie de meeste parkruns heeft voltooid? Wie het vaakst vrijwilliger is geweest? We stellen aan je voor Darren Wood en Nicki Clark!   Sommigen zullen verbaasd zijn dat beide parkrunners niet hebben deelgenomen aan het eerste evenement in 2004. Maar vanaf het moment Darren en Nicky begonnen aan hun parkrun-avontuur…

Ron header

Alle vrijwilligers, bedankt voor jullie inzet!

Onze parkruns draaien geheel op vrijwilligers en afgelopen zaterdag behaalden vijf van onze vrijwilligers een officiële parkrun mijlpaal, dus dit leek ons een mooi moment om deze vrijwilligers eens in het zonnetje te zetten!     Zo behaalde Ron zijn 50 keer vrijwilliger mijlpaal bij Sonsbeek parkrun     Lucy was de grote held bij…