Nieuws - 30th november 2022
Tags:

Alle vrijwilligers, bedankt voor jullie inzet!

Ron header

Onze parkruns draaien geheel op vrijwilligers en afgelopen zaterdag behaalden vijf van onze vrijwilligers een officiële parkrun mijlpaal, dus dit leek ons een mooi moment om deze vrijwilligers eens in het zonnetje te zetten!

 

Ron

 

Zo behaalde Ron zijn 50 keer vrijwilliger mijlpaal bij Sonsbeek parkrun

 

Lucy

 

Lucy was de grote held bij Amsterdamse Bos parkrun waar ze officieel voor de 10e keer vrijwilliger was, maar Lucy vindt het zo gezellig bij parkrun dat ze eigenlijk nog wel vaker heeft meegeholpen…

 

Rotterdam

 

Bij Kralingse Bos parkrun hielp Marc voor de 25e keer mee als vrijwilliger

 

TW

 

Aparna was voor de 25e keer vrijwilliger bij Karpendonkse Plas parkrun – Eindhoven

 

Zuid

 

En Wendy vierde haar 25 keer vrijwilliger mijlpaal bij Zuiderpark parkrun – Den Haag

 

Alle vrijwilligers, bedankt voor jullie inzet!

Deel met je vrienden:

Rouken-Glen-junior-040623-62

Vrijwilligerswerk is makkelijk – doe ook mee!

Wereldwijd trekken bijna 40.000 mensen het felgekleurde hesje aan en zetten ze de routes uit. Daarom hebben we het altijd al belangrijk gevonden om te weten hoe het met onze parkrunvrijwilligers gaat. Of het nu gaat om het aanmoedigen van wandelaars en hardlopers, barcodes scannen of op een heleboel andere manieren meedoen, we waarderen elke…

HEADER

Welkom bij Groene Ster parkrun, Leeuwarden!

Welkom bij Groene Ster parkrun (vanaf 30 september) in recreatiegebied de Groene Ster aan de oostzijde van Leeuwarden.   De parkrunroute bestaat uit 3 rondes over fiets- en wandelpaden, langs het strand en door bosrijk gebied. De start en finish zijn bij de kiosk, met mooi uitzicht over het water.     Het idee voor…