Nieuws - 5th januari 2023
Tags:

Foto overzicht van Nederland: Nieuwjaar

HEADER 2

Afgelopen weekend zagen we snel achter elkaar de laatste evenementen van 2022 en de eerste van 2023, aangezien parkrun het nieuw jaar inluidde met speciale evenementen op 1 januari. Bekijk hier het fotorondje van een aantal van de evenementen die op nieuwjaarsdag plaats vonden.
 

SCh 1

 

SCh 2

 

SCh 3

 

SCh 4

 
Allereerst wordt het nieuwe jaar in stijl welkom geheten bij Schoterbos parkrun in Haarlem!
 

Sonsbeek 1

 
Een geweldige gemeenschap van parkrunners van Sonsbeek en Goffert parkrun bij het nieuwjaarsevenement, georganiseerd door Sonsbeek parkrun
 

Tap 1

 

Tap 2

 

Tap 3

 

Tap 4

 

Tap 5

 
Een paar geweldige foto’s van een aantal deelnemers bij Tapijn parkrun in Maastricht
 

Karp 1

 

Karp 2

 
Gelukkig Nieuwjaar van Karpendonkse Plas parkrun in Eindhoven!
 

Kral 1

 

Kral 2

 

Kral 3

 
En tot slot wordt het nieuwe jaar welkom geheten bij Kralingse Bos parkrun in Rotterdam

Deel met je vrienden:

HEADER

Foto overzicht van Nederland: 28 januari

Hallo en welkom bij het fotorondje van parkrun Nederland van deze week.   Een koude, frisse winterochtend met al onze huidige 14 evenementen in actie, met honderden parkrunners waaronder meer dan 50 mensen die voor het eerst meededen aan parkrun.   Hier zijn wat foto’s uit het hele land:       Eerste stop Rotterdam…

Header 2

Acht manieren om je parkrun mojo te herontdekken!

Worstel je met je motivatie? Zijn je tijden gestagneerd? Verleid door de sluimerknop? Op zoek naar inspiratie?   Hier zijn acht manieren om je parkrun mojo te herontdekken!   Help mee!     Er is geen betere manier om geïnspireerd te raken dan op een hoek van je plaatselijke route te gaan staan en je…