Nieuws - 19th januari 2023
Tags:

We verwelkomen Brooks als wereldwijde partner van parkrun

BrooksUK-9900000000079e3c

Wij zijn verheugd een belangrijke meerjarige samenwerking aan te kunnen kondigen met Brooks. Brooks is wereldwijd de schoenen partner geworden van parkrun en daarnaast de eerste zichtbare partner voor parkrun Verenigde staten, Nederland en Duitsland.

 

Brooks is sinds 2020 betrokken bij parkrun door middel van een driejarig samenwerkingsverband in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. In de afgelopen drie jaar heeft Brooks tientallen parkrun-evenementen bezocht, gemeenschappen verrast met freebies en spelletjes en parkrunners de kans gegeven om hun schoenen te testen tijdens het wandelen, joggen, rennen of vrijwilligerswerk. We zijn verheugd dat ze niet alleen de samenwerking voortzetten, maar ook de stap zetten als schoenen partner voor parkrun wereldwijd en daarnaast zichtbare partner zijn geworden in de Verenigde staten, Nederland en Duitsland.

 

Brooks-content

 

Russ Jefferys, CEO van parkrun zei: “parkrun is voor iedereen. Wij geloven dat lichaamsbeweging leuk moet zijn en dat tijd in de buitenlucht, in het gezelschap van anderen, prioriteit moet krijgen en gevierd moet worden.”

 

​​”De inclusieve aanpak van Brooks en hun Run Happy-ethos passen perfect bij onze waarden en onze samenwerking zal bijdragen aan het realiseren van onze missie om een gezondere en gelukkigere planeet te creëren. We hebben ambitieuze plannen voor verdere internationale uitbreiding en onze samenwerking met Brooks zal een belangrijke rol spelen in ons groeipotentieel.”

 

“Brooks gelooft in een wereld waarin iedereen die wil hardlopen zich welkom voelt en de ruimte heeft om dat te doen”, voegt Jim Weber, CEO bij Brooks Running, toe. “De wereldwijde aanwezigheid van parkrun en de gedeelde overtuigingen maken deze samenwerking tot een betekenisvolle stap voorwaarts in onze inspanningen om mensen erbij te betrekken, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om hard te lopen in hun eigen buurt en de kracht hiervan te kunnen ervaren.”

 

Deze meerjarige samenwerking zal ertoe bijdragen dat parkrun-evenementen gratis blijven, voor iedereen, voor altijd. En dat iedereen die deel wil nemen welkom is – of je nu komt hardlopen, joggen of wandelen of je nu meehelpt als vrijwilliger of gewoon gezellig komt kijken en aanmoedigen.

Deel met je vrienden:

HEADER

Foto overzicht van Nederland: 28 januari

Hallo en welkom bij het fotorondje van parkrun Nederland van deze week.   Een koude, frisse winterochtend met al onze huidige 14 evenementen in actie, met honderden parkrunners waaronder meer dan 50 mensen die voor het eerst meededen aan parkrun.   Hier zijn wat foto’s uit het hele land:       Eerste stop Rotterdam…

Header 2

Acht manieren om je parkrun mojo te herontdekken!

Worstel je met je motivatie? Zijn je tijden gestagneerd? Verleid door de sluimerknop? Op zoek naar inspiratie?   Hier zijn acht manieren om je parkrun mojo te herontdekken!   Help mee!     Er is geen betere manier om geïnspireerd te raken dan op een hoek van je plaatselijke route te gaan staan en je…