Nieuws - 21st februari 2023
Tags:

Nederlandse marathonkampioen Khalid Choukoud op bezoek bij Zuiderpark parkrun!

HEADER

We waren afgelopen zaterdag ontzettend vereerd toen de Nederlandse marathonkampioen en topper Khalid Choukoud een bezoekje bracht aan Zuiderpark parkrun!
 
Khalid is een ambassadeur voor de NN CPC Loop Den Haag die plaatsvindt op 12 maart. Als onderdeel van een serie evenementen om rennen en fysieke beweging te promoten in de aanloop van de race bezocht hij Zuiderpark parkrun.
 
4
 
Zoals je kunt zien op de foto’s had Khalid veel plezier aan zijn parkrun-deelname. Achteraf nam onze held alle tijd om met parkrunners een praatje te maken en gaf hij ze advies en tips.
 
2
 
Dank aan iedereen die dit mogelijk gemaakt heeft, inclusief het sportteam van de gemeente Den Haag en Khalid’s managementteam.
 
3
 
Nu Khalid een barcode heeft, vragen we ons af of hij de volgende keer terugkomt om het route-record te verbeteren…?
 
Foto’s: Valerie Kuypers

Deel met je vrienden:

HEADER

Foto overzicht van Nederland: 25 maart

Welkom bij de foto-ronde van een winderig weekend in Nederland. Goed gedaan aan iedereen die zaterdagochtend is gekomen en dank aan alle fantastische vrijwilligers! Zo zag het eruit:     Het parkrun gevoel! Klaar voor de start van Reeuwijkse Hout parkun     Grijze lucht, ook bij Reeuwijkse Hout parkun     Een geweldige tijd…

nl 5

Vijf mentale trucs voor je volgende parkrun

Vijf kilometer. 5000 meter. 500.000 centimeter. 5.000.000 millimeter. Hoe je het ook bekijkt, parkrun is elke week dezelfde afstand.   Maar sommige weken voelt het veel, veel langer!   Hier zijn vijf mentale trucs die je kunt gebruiken om je wekelijkse parkrun te laten voelen als een wandeling, jog of hardloopwedstrijd in het park…  …