Nieuws - 3rd maart 2023
Tags:

Feedback vanaf de finishlijn

Marcel

Onlangs hoorde ik over parkrun via een email van hardlopen.nl. Ik was meteen verkocht! De routes zijn goed te doen en de organisatie is top!
 
Mijn eerste parkrun was in Zuiderpark parkrun in Den Haag waar ik een leuke groep mensen ontmoette. Gezien mijn conditie was de tijd die ik liep goed. Kagerzoom parkrun in Warmond was mijn tweede parkrun, die ging ook lekker. Ik kijk uit naar de variaties van parkrun-routes op locaties die ik op het oog heb.
 
Mijn complimenten voor het geweldige concept en de organisatie van de parkruns.
 
Marcel van Leest

Deel met je vrienden:

HEADER

Foto overzicht van Nederland: 25 maart

Welkom bij de foto-ronde van een winderig weekend in Nederland. Goed gedaan aan iedereen die zaterdagochtend is gekomen en dank aan alle fantastische vrijwilligers! Zo zag het eruit:     Het parkrun gevoel! Klaar voor de start van Reeuwijkse Hout parkun     Grijze lucht, ook bij Reeuwijkse Hout parkun     Een geweldige tijd…

nl 5

Vijf mentale trucs voor je volgende parkrun

Vijf kilometer. 5000 meter. 500.000 centimeter. 5.000.000 millimeter. Hoe je het ook bekijkt, parkrun is elke week dezelfde afstand.   Maar sommige weken voelt het veel, veel langer!   Hier zijn vijf mentale trucs die je kunt gebruiken om je wekelijkse parkrun te laten voelen als een wandeling, jog of hardloopwedstrijd in het park…  …