Nieuws - 14th maart 2023
Tags:

parkun is mijn sociale leven

HEADER

Toen Kelly in 2021 naar Arnhem verhuisde, kreeg ze een tip dat parkrun een goede plek was om mensen te ontmoeten en vrienden te maken.

 

Sindsdien heeft ze nooit meer om gekeken en qua hardlopen zijn haar prestaties ook beter geworden. Lees haar verhaal hieronder:

 

Ik ben in de zomer van 2021 naar Arnhem verhuisd. Voordat ik verhuisde, zei een Britse vriendin tegen me: “doe mee met parkrun, daar zal je mensen ontmoeten!”

 

Gelukkig voor mij was Sonsbeek parkrun aan het voorbereiden om op te starten en mijn vriendin had helemaal gelijk; vanaf het begin was het een fantastische manier om mensen te ontmoeten.

 

1

 

Ik vind het geweldig dat de deelnemersgroep zo divers is – verschillende leeftijdsgroepen, nationaliteiten, achtergronden, beroepen. Ik voel me onderdeel van een gemeenschap.

 

2

 

Ik ben ook begonnen als vrijwilliger omdat ik zo dankbaar was voor het sociale netwerk van parkrun en ik wilde bijdragen om te zorgen dat het blijft draaien.

 

O ja, en mijn prestaties zijn ook verbeterd en de motivatie om in alle seizoenen te lopen blijft!

 

last

 

Kelly Meulepas
A7083779
Sonsbeek parkrun

Deel met je vrienden:

HEADER

Foto overzicht van Nederland: 25 maart

Welkom bij de foto-ronde van een winderig weekend in Nederland. Goed gedaan aan iedereen die zaterdagochtend is gekomen en dank aan alle fantastische vrijwilligers! Zo zag het eruit:     Het parkrun gevoel! Klaar voor de start van Reeuwijkse Hout parkun     Grijze lucht, ook bij Reeuwijkse Hout parkun     Een geweldige tijd…

nl 5

Vijf mentale trucs voor je volgende parkrun

Vijf kilometer. 5000 meter. 500.000 centimeter. 5.000.000 millimeter. Hoe je het ook bekijkt, parkrun is elke week dezelfde afstand.   Maar sommige weken voelt het veel, veel langer!   Hier zijn vijf mentale trucs die je kunt gebruiken om je wekelijkse parkrun te laten voelen als een wandeling, jog of hardloopwedstrijd in het park…  …