Nieuws - 25th mei 2023
Tags:

Klaar voor extra parkruns op de Nederlandse ‘speciale dag’ op maandag 29 mei

HEADER

Dit jaar houden we voor het eerst extra parkruns op de ‘speciale dag’ die we voor Nederland hebben uitgekozen: op Tweede Pinksterdag, maandag 29 mei. En het goede nieuws is dat 11 van onze (momenteel) 16 Nederlandse parkruns van plan zijn een extra parkrun te houden op deze dag.
 
Special day Netherlands resized
 
Alle evenementen starten op de reguliere tijd van 9.00 uur. Met al onze reguliere parkruns die gewoon doorgaan op zaterdag 27 mei wordt het een druk parkrun weekend!
 
Amsterdamse 3
 
We verwachten ook een grote toestroom van parkrun-toeristen die een weekend naar Nederland komen, terwijl ze een paar verschillende parkrun-evenementen zullen bezoeken. Welkom iedereen die meedoet en we kunnen niet wachten op al het moois waar parkrun voor staat!

Deel met je vrienden:

jasBack

Ambassadeursprogramma viert tienjarig bestaan

Deze week kijken we terug op het Ambassadeursprogramma van parkrun dat tien jaar bestaat.   Dankzij de ambassadeurs raken meer mensen betrokken bij parkrun, wordt hun kennis gedeeld zodat de gezondheid en het welzijn van hun gemeenschap baat bij hebben.   Ontdek hoe het allemaal begon, wat de ambassadeurs doen en wat we samen hebben…

HEADER

Klaar voor extra parkruns op de Nederlandse ‘speciale dag’ op maandag 29 mei

Dit jaar houden we voor het eerst extra parkruns op de ‘speciale dag’ die we voor Nederland hebben uitgekozen: op Tweede Pinksterdag, maandag 29 mei. En het goede nieuws is dat 11 van onze (momenteel) 16 Nederlandse parkruns van plan zijn een extra parkrun te houden op deze dag.     Alle evenementen starten op…