News - 28th March 2017
Taggar:

Björn’s parkrun report from Manchester!

bjorn manchester

We’re delighted that running legend Björn Suneson is a keen supporter of parkrun, and has recently been a regular visitor to Hagaparken on Saturday mornings to take part in Haga parkrun. Knowing that origins of parkrun from the UK, Björn has been inspired to pay a visit over to Manchester to take part in a parkrun event their last weekend, at South Manchester parkrun. Above you can see a snap of Björn before the start and below he wrote a few words about his trip and about parkrun in general:
 
Det här med parkrun är bland det bättre som hänt under den svenska löparhimlen på senare år. Efter att ha sprungit några parkrun i Hagaparken bestämde jag mig för att åka till Manchester och springa South Manchester parkrun. Blev inte besviken, jättetrevligt lopp, härlig stämning och en platt och snabb bana. Hade lyckan att få det bästa åldersomräknade resultatet. Vi var närmare 400 löpare. Racedirector Tim McFarlane i Manchester hälsar arrangörerna i Sverige med att det tar 1-2 år innan löparna strömmar till. Jag tror att parkrun har alla förutsättningar att bli något stort även i Sverige. Har jag möjlighet ska jag premiärspringa i Örebro och Huddinge.
 
Thanks Bjorn for your run report from South Manchester and thanks for your support for what we are trying to build here in Sweden!

Share this with friends:

HEADER

Welcome to the special day events in Denmark & Sweden!

This weekend will be a celebration of parkrun with our ‘special day’ events taking place in Denmark on 5th June and Sweden on 6th June, in addition to our regular parkrun events on Saturday 3rd June.   In Denmark 6 of our 9 events will be hosting a special event on Monday 5th June, including…

Cathy-Hannon-3-900x416-1

We’re one team

All around the world, we’ve seen over 28,000 unique volunteers in the parkwalker role and they’ve parkwalked over 52,000 times!   We speak to one of the parkwalkers, Cathy Hannon, about why she chooses to volunteer in her favourite role every Saturday morning. Cathy’s chronic condition means that parkwalking is the best option for her, she relishes the…