Press - 9th June 2017
Taggar:

SVT Sportnytt – parkrun lockar med löpning och fika (Maj 2017)

PAUL-SINTON-HEWITT-19_03_2014-300x267

Dela med vänner:

Volunteer app cover

Virtual Volunteer App

If you’ve run a parkrun in the Nordics, the chances are that your run has been recorded on a traditional stopwatch/timer, and your barcode has been scanned with one of the small Opticon scanners that have traditionally been used by events.   But this could soon change. Our events here are starting to take advantage…

nationaldag-920x690

Svenska Nationaldagen parkrun

Snart kommer det att finnas ett nytt sätt att fira Nationaldagen i Sverige den 6e juni – med parkrun!   Nationaldagen, som blev en helgdag 2005, valdes nyligen av parkrun Sverige till att vara en möjlig “extra” parkrundagen (utöver nyårsdagen), där parkruns kan anordnas som ett extra event utöver deras vanliga lördagsparkrun.   I år…