Press - 16th November 2017
Taggar:

Maria deltar i parkrun: ”Det krävs ingen föranmälan och är gratis!”

TV4 pic

Maria Forsblom är denna lördagsmorgon ute och deltar i parkrun. Varje lördag samlas runt 200 000 löpentusiaster i 17 länder för att delta i ett 5 km långt kostnadsfritt lopp. Det är en folkrörelse vars syfte är att få in motionen i folks vardag och göra det till en rutin. Men lika viktigt är fikastunden efter. Maria pratar med både initiativtagare och deltagare från världen över.

Dela med vänner:

Cardiff litter cover

parkrun – this week it’s a bit rubbish

At parkrun, we are lucky to run in some stunning locations, both around the Nordics and all over the world. Indeed, one of the great benefits of parkrun is to encourage people to get outside and discover the nature around them. But what happens when the beauty of the park gets spoilt by the blight…

Vallaskogen 1 cover

Photo round-up from the Nordics parkrun Saturday

Following in fast succession from parkrun Nordics’ highest and second highest attendances, this week had the third most parkrunners in our history, with over 1300 people taking part across our 25 events on Saturday. Here’s how it looked: Party time at Örebro parkrun this week…..   …..their Selfie frame has arrived!   It was Tampere…