Press - 16th November 2017
Taggar:

Maria deltar i parkrun: ”Det krävs ingen föranmälan och är gratis!”

TV4 pic

Maria Forsblom är denna lördagsmorgon ute och deltar i parkrun. Varje lördag samlas runt 200 000 löpentusiaster i 17 länder för att delta i ett 5 km långt kostnadsfritt lopp. Det är en folkrörelse vars syfte är att få in motionen i folks vardag och göra det till en rutin. Men lika viktigt är fikastunden efter. Maria pratar med både initiativtagare och deltagare från världen över.

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

Trondheim nov cover

A year in review – parkrun Norway 2018

We near the end of 2018 and what a year it has been for parkrun Norge! This year we welcomed Stavanger parkrun, Løvstien parkrun in Bergen and Festningen parkrun in Trondheim to the parkrun Norway family. Festningen parkrun took the crown as the world’s northernmost parkrun. There are also more enquiries coming from people in…

TEMPO

Introducing: Tempo Running

In our four-part training series, we’ll be introducing some of the training methods you can use to help you improve your running and your parkrun PB, whilst showing how a couple of tweaks to your mid-week training can help you become a more confident runner, whatever your aspirations!   In this instalment, we’re discussing tempo running.  …