Press - 16th November 2017
Taggar:

Maria deltar i parkrun: ”Det krävs ingen föranmälan och är gratis!”

TV4 pic

Maria Forsblom är denna lördagsmorgon ute och deltar i parkrun. Varje lördag samlas runt 200 000 löpentusiaster i 17 länder för att delta i ett 5 km långt kostnadsfritt lopp. Det är en folkrörelse vars syfte är att få in motionen i folks vardag och göra det till en rutin. Men lika viktigt är fikastunden efter. Maria pratar med både initiativtagare och deltagare från världen över.

Share this with friends:

Header Daniela

parkrun, it’s a family affair !

Our family’s passion for parkrun started around five years ago in Aberdeen, when on a dark day we needed some extra motivation to hit the outdoors. Just a few weeks after that day, we realized that parkrun is not just a place to gather and run, but a space for us to enjoy as a…

HEADER

Welcome to the Nordic photos round-up from 18 June!

Welcome to the week’s photo round-up from the Nordics! Summer Saturday morning parkruns – a great way to start your weekend! Here’s a selection of photos from our events     Gathering before the start of parkrun in the beautiful Billdalspark     We love celebrating our milestones, a testament to dedication and consistency from…