Press - 16th November 2017
Taggar:

Maria deltar i parkrun: ”Det krävs ingen föranmälan och är gratis!”

TV4 pic

Maria Forsblom är denna lördagsmorgon ute och deltar i parkrun. Varje lördag samlas runt 200 000 löpentusiaster i 17 länder för att delta i ett 5 km långt kostnadsfritt lopp. Det är en folkrörelse vars syfte är att få in motionen i folks vardag och göra det till en rutin. Men lika viktigt är fikastunden efter. Maria pratar med både initiativtagare och deltagare från världen över.

Dela med vänner:

Amager Strand 2 cover

Photos from around the Nordics, 18th January 2020

After the highest ever number of parkrunners on a Saturday in January last week, we set another record with 1171 parkrunners across our 24 events this week. Great to see that people are taking advantage of the mild weather and sticking to their New Year’s resolutions! Here’s a snapshot of how parkrun looked around the…

Huddinge parkrun

10 reasons to try your first parkrun

parkrun has grown from one event in a park to a global movement of millions of people walking, jogging, running and volunteering across 21 countries.   But parkrun is so much more than a walk, jog or run in a park!   If you or someone you know is yet to come along for the…