Press - 16th November 2017
Taggar:

Maria deltar i parkrun: ”Det krävs ingen föranmälan och är gratis!”

TV4 pic

Maria Forsblom är denna lördagsmorgon ute och deltar i parkrun. Varje lördag samlas runt 200 000 löpentusiaster i 17 länder för att delta i ett 5 km långt kostnadsfritt lopp. Det är en folkrörelse vars syfte är att få in motionen i folks vardag och göra det till en rutin. Men lika viktigt är fikastunden efter. Maria pratar med både initiativtagare och deltagare från världen över.

Dela med vänner:

Axel 1 cover

parkrunner of the week!

We want you to meet some of the people running parkrun here in the Nordics. First up, Axel Walø from Tøyen parkrun in Oslo. Axel has run 71 of the 73 Tøyen parkruns to date, including 11 times as the Tail Walker. A dedicated parkrunner!   How did you first hear about parkrun? Leste på…

Ops team

parkrun – learning from our global family

Last week I was over in the UK taking part in a ‘parkrun Global’ Operations meeting. They collectively make sure that everything works properly on a Saturday morning around the world. It’s been a chance to see how the decisions for parkrun events get made, and have the opportunity to also contribute to this process,…