Nyheter - 6th September 2018
Taggar:

Bergen løvstien parkrun lanseres i oktober!

Bergen cover

Bergen løvstien parkrun vil foregå på den vakre Løvstien, like ved foten av Løvstakken i Bergen. Som overalt i Bergen vil det være bakker, men frykt ikke – løypen er laget slik at man unngår den bratteste og lengste av dem.
 
IMG_1162
Utsikten fra start/målområdet med Puddefjorden i bakgrunnen
 
Bonusen vil være en nydelig utsikt over hele byen som gjør turen verdt slitet. Løvstien befinner seg omtrent 2,5 km utenfor sentrum, men er lett å komme seg til med buss. Etter at vi har løpt møtes vi på kafeén til det populære vitensenteret VilVite. VilVite har mange spennende aktiviteter for både voksne og barn, og et besøk her etter løpeturen anbefales på det sterkeste.
 
Etter mitt første parkrun i Stavanger i mai, tenkte jeg umiddelbart at dette var noe vi burde få til i Bergen også. Jeg hadde vært klar over parkrun-konseptet i flere år, hadde hatt lyst å løpe parkrun like lenge – men ingenting skjedde før jeg løp i Stavanger denne maidagen. Siden da har jeg arbeidet med å finne en bra og passende løype for Bergen, noe som var veldig utfordrene til tross for at Bergen har et stort utvalg av fjell og stier å løpe på. Jeg tok turen til Tøyenparken i Oslo og fikk løpt parkrun der. Dette inspirterte meg veldig i veien videre mot etablering.
 
IMG_1160
Stien er bred og består av grus hele veien
 
Jeg skal innrømme at Løvstien aldri var på radaren min for parkrun. Jeg trodde at jeg visste om alle stedene å løpe i Bergen, jeg har tross alt bodd og løpt i denne byen i 10 år – men der tok jeg feil. Jeg ble heldigvis tipset om Løvstien fra en av de frivillige i gruppen min og resten er historie. Bergen er kjent for å arrangere svært mange løp året rundt, men dette vil være det første i Løvstien. Vi håper at Bergen tar godt i mot parkrun og vil bli med i fellesskapet vårt. Vi gleder oss til 13. oktober og håper vi ser deg der.

 

Heidi Espedal løper Tøyen parkrun Foto: kondis.no
Heidi_Espedal_IMG_5751
 
Heidi Espedal
A4542748
Bergen Løvstien parkrun

Dela med vänner:

4 million

Approaching 6 million registered parkrunners!

Pictured above, Nadine Evans from South Africa, who was registered parkrunner number 4 million   It’s that time of year when we celebrate an amazing milestone with yet another million people signed up to take part in parkrun. Later in July (probably sometime around when you are reading this newsletter) parkrunner number A6000000 will register…

Joey

Joey’s Spirit

If there’s one young life to have seen more than a multitude of adults, it’s Joseph Oosterhoff from Quinns Rocks parkrun in Australia.   Looking at his youthful physique whenever he attends parkrun, one would be hesitant to think the 15-year-old has undergone numerous procedures for health conditions which have plagued him since birth –…