Nyheter - 3rd January 2019
Taggar:

Velkommen til parkrun i Danmark i 2019

amager faelled 500 cover

2018 var et stort år for parkrun i Danmark, hvor flere løb med end tidligere. De danske parkrun fik også besøg fra hovedkontoret og blandt andet af parkruns stifter Paul Sinton-Hewitt – Der var startskudet til nogle gode forandringer, bla. dette nyhedsbrev, refleksveste til de frivillige samt til de nye milepæls t-shirts. Men størst var nok at Danmark for første gang i mange år fik et nyt parkrun i Randers (Nordre Fælled).
 
Nordre faelled
Nordre Fælled parkrun, Randers
 
parkrun i Danmark rundede også nogle milepæle. Amager Fælled løb sit løb nr 500! Og i Danmark har vi gennem mere end 9 år afviklet ialt 3018 parkruns og har haft hele 117.416 til at krydse målstregen enten løbende, gående eller i en kombination. Tusinde tak til alle de frivillige!
 
Faelled parken
Fælledparken parkrun
 
2019 er allerede startet og de første extra parkrun blev afviklet 1. jan. På Amager Fælled havde man slået sig sammen med Malmø parkrun om dobbelt løb og det trak rekord mange turister fra hele verden.
 
Senere i 2019 fylder parkrun i Danmark 10 år, som det ældste parkrun land uden for England – Det skal da fejres hos Danmarks ældste parkrun Amager Fælled parkrun (nr 13 ud af de 1455 parkrun der findes i dag)
 
2019 kunne måske også blive året hvor du tager initiativ til at starte et nyt parkrun i dit lokalområde. Lige uden for Danmark stiger antallet af nye parkrun i både de nordiske lande og i Tyskland.
 
Husk når du rejser rundt til andre parkrun, at sende til postkort hjem til dit normale parkrun – det er så hyggeligt.
 
Vi ses til parkrun på lørdag!
 
Gert Nissen
Fælledparken parkrun
A214641

Dela med vänner:

toyen first event

Celebrating 2 years of parkrun in Norway!

On Saturday Tøyen parkrun will celebrate its two year anniversary. It also will celebrate the 2nd anniversary of parkrun in Norway.   Tøyen parkrun was in fact the very first one to launch in Norway and was the start of quite an adventure. At the time of launch, parkrun was a relatively unknown concept in…

Faelledparken 1 cover

This week’s photo round-up from our record-breaking Saturday

What a day it was! As you will see from the photos below, we didn’t have the weather on our side everywhere, but that didn’t stop people coming out and joining parkrun. Have a look at a selection of images from right across the region: A new attendance record for Amager Strandpark, where we were…