Nyheter - 3rd January 2019
Taggar:

Velkommen til parkrun i Danmark i 2019

amager faelled 500 cover

2018 var et stort år for parkrun i Danmark, hvor flere løb med end tidligere. De danske parkrun fik også besøg fra hovedkontoret og blandt andet af parkruns stifter Paul Sinton-Hewitt – Der var startskudet til nogle gode forandringer, bla. dette nyhedsbrev, refleksveste til de frivillige samt til de nye milepæls t-shirts. Men størst var nok at Danmark for første gang i mange år fik et nyt parkrun i Randers (Nordre Fælled).
 
Nordre faelled
Nordre Fælled parkrun, Randers
 
parkrun i Danmark rundede også nogle milepæle. Amager Fælled løb sit løb nr 500! Og i Danmark har vi gennem mere end 9 år afviklet ialt 3018 parkruns og har haft hele 117.416 til at krydse målstregen enten løbende, gående eller i en kombination. Tusinde tak til alle de frivillige!
 
Faelled parken
Fælledparken parkrun
 
2019 er allerede startet og de første extra parkrun blev afviklet 1. jan. På Amager Fælled havde man slået sig sammen med Malmø parkrun om dobbelt løb og det trak rekord mange turister fra hele verden.
 
Senere i 2019 fylder parkrun i Danmark 10 år, som det ældste parkrun land uden for England – Det skal da fejres hos Danmarks ældste parkrun Amager Fælled parkrun (nr 13 ud af de 1455 parkrun der findes i dag)
 
2019 kunne måske også blive året hvor du tager initiativ til at starte et nyt parkrun i dit lokalområde. Lige uden for Danmark stiger antallet af nye parkrun i både de nordiske lande og i Tyskland.
 
Husk når du rejser rundt til andre parkrun, at sende til postkort hjem til dit normale parkrun – det er så hyggeligt.
 
Vi ses til parkrun på lørdag!
 
Gert Nissen
Fælledparken parkrun
A214641

Dela med vänner:

Kommentera och diskutera:

Trondheim nov cover

A year in review – parkrun Norway 2018

We near the end of 2018 and what a year it has been for parkrun Norge! This year we welcomed Stavanger parkrun, Løvstien parkrun in Bergen and Festningen parkrun in Trondheim to the parkrun Norway family. Festningen parkrun took the crown as the world’s northernmost parkrun. There are also more enquiries coming from people in…

TEMPO

Introducing: Tempo Running

In our four-part training series, we’ll be introducing some of the training methods you can use to help you improve your running and your parkrun PB, whilst showing how a couple of tweaks to your mid-week training can help you become a more confident runner, whatever your aspirations!   In this instalment, we’re discussing tempo running.  …