Press - 21st January 2019
Taggar:

“Först löpning, och sen fika” (Sydsvenskan, Jan 2019)

Malmö newspaper

Dela med vänner:

cover pic1

parkrun – run, jog or walk – it doesn’t matter!

The first time I tested parkrun I came there all by myself. I knew no one and I am not even from Örebro but immediately I felt welcome and as “part of the gang”. Next time I brought my dad and my little sister and they got as good an impression as I did! Everyone…

cover pic1

parkrun – run, jog or walk – det spelar ingen roll!

Första gången jag testade parkrun kom jag dit helt själv. Jag kände ingen och är inte ens från Örebro men jag kände mig direkt välkommen och som “en i gänget”. Nästa gång tog jag med mig min pappa och min lillasyster och de fick ett lika gott intryck som jag! Alla man pratar med är…