Press - 21st January 2019
Taggar:

“Först löpning, och sen fika” (Sydsvenskan, Jan 2019)

Malmö newspaper

Dela med vänner:

Skatås 1 cover

Nordics photo round-up from 7th December

Welcome to this week’s parkrun photo round-up, which was a very wet affair in most parts of our region! Well done to all the runners, joggers, walkers and volunteers who came out and joined in the fun, despite the weather.   Christer Liljefelt, usually a regular at Huddinge parkrun, paid a visit to Vallaskogen parkrun…

Prize 2

parkrun vinner Årets Samhällsprojekt 2019!

parkrun Sverige är detta års stolta mottagare av “Årets Samhällsprojekt” från Dagens Industris tidskrift “Sport & Affärer”.   Juryn för “Sport & Affärer” förklarade att:   “Motionskonceptet parkrun har under det senaste året växt och etablerats på nya orter med över 10 000 registrerade deltagare, mycket tack vare det enkla och inkluderande konceptet som bygger…