Nyheter - 3rd April 2019
Taggar:

A visit from MC parkrunner!

MC parkrunner cover

This weekend we had a visit in Sweden from the one and only ‘MC parkrunner’, (aka James Mulholland) pictured here at Haga parkrun:

IMG_60411

IMG_60711
This of course gives us an excuse to publish his most excellent parkrun themed video:
“parkrun – start your Saturday”!

 
Click and enjoy – but beware – it’s very catchy!

Dela med vänner:

Midsummer-parkrun-2018

Midsummer parkrun – open as usual!

Of course it’s midsummer this Friday, and time for big celebrations in Sweden and Finland.     Will parkrun still be on at our events? For sure!       Midsummer is a time for coming together, so why not come and join other fellow parkrunners to celebrate the occasion with a free and friendly…

Steen_Grethe_parkrun_cover

Grethe & Steen Kristensen – to sande parkrun helte!

Da vi postede billedet af Steen og Grethe ved parkrun beachflaget på facebook, fik vi det højeste antal likes og kommentarer på noget opslag, vi nogensinde har lavet. Og det var i den grad velfortjent.   Siden det første Amager Strandpark parkrun for godt 7 år siden har Grethe og Steen, suverænt, været de hyppigste…