Nyheter - 15th May 2019
Taggar:

Elsker du parkrun?

Faelledparken

Elsker du parkrun? Ønsker at bidrage til vores fantastiske fællesskab, men vil du helst ikke undvære din løbetur lørdag morgen!
 
Så, er der flere måder at hjælpe parkrun på, og det behøver ikke at foregå lørdag morgen klokken 9.00. Der er masser af arbejde bag kulisserne på at fremme parkrun til dem der endnu ikke har været så heldige at opdage parkrun! Der er ca. 16.000 registreret til parkrun i Danmark, men der kunne være mange flere!
 
Faelledparken
 

Så vi leder efter frivillige til parkrun, til at hjælpe os på to områder:
- Oversættelser
- Sociale medier

 
Oversættelser
Elsker du sprog og mestre du oversættelser? Vi kigger efter nogle til at hjælpe med nogle lejlighedsvise oversættelser fra engelsk til dansk.
Dette kan være en artikel til parkrun Nordics nyhedsbrevet, en besked fra parkrun HQ eller en ny tekst til hjemmesiden.
Vi søger at oprette et lille team, der kan dele denne opgave. Tror du, at du kan hjælpe? Så lad os vide det. Mail denmark@parkrun.com .
 
Sociale medier
Elsker du at arbejde med sociale medier og får du et kick ud af at vokse parkrun på Facebook og andre sociale medier?
Så kunne du være den person, der hjælper med opdateringen af parkrun Danmark’s Facebook side. Vi ønsker at gøre denne Facebook-side mere aktiv ved at tilføje interessant indhold til både eksisterende parkrun’ere og få opmærksomheden hos dem, der ikke kender parkrun endnu. Du skal hjælpe med at finde og omsætte historier og billeder fra parkruns i Danmark, Norden og rundt om i verden – understøttet af andre frivillige, der har lignende roller i de andre nordiske lande og lægge disse på Facebook siden. Tror det kunne være dig? Så kontakt denmark@parkrun.com .

Dela med vänner:

Tokoinranta cover

Nordics photo round-up from 11th January

People were clearly sticking to their new year’s resolutions as we celebrated the highest ever turnout for parkrun in January in the Nordics. Volunteers setting up courses around the region were treated to an amazing sunrise, a reward for rising early perhaps! Here’s our photo round-up from across our region:   Reaching down low to…

Kungsängen tree cover

Nothing’s going to stop our parkrun!

Kungsängen parkrun is a cosy friendly event, usually attended by 15-20 regular local parkrunners, and organised by a small dedicated team of volunteers.   It is a beautiful parkrun that first runs alongside the edge of the forest for just over 1km, before a sharp right turn plunges runners deep into the woods. Here the…