Nyheter - 15th May 2019
Taggar:

Elsker du parkrun?

Faelledparken

Elsker du parkrun? Ønsker at bidrage til vores fantastiske fællesskab, men vil du helst ikke undvære din løbetur lørdag morgen!
 
Så, er der flere måder at hjælpe parkrun på, og det behøver ikke at foregå lørdag morgen klokken 9.00. Der er masser af arbejde bag kulisserne på at fremme parkrun til dem der endnu ikke har været så heldige at opdage parkrun! Der er ca. 16.000 registreret til parkrun i Danmark, men der kunne være mange flere!
 
Faelledparken
 

Så vi leder efter frivillige til parkrun, til at hjælpe os på to områder:
- Oversættelser
- Sociale medier

 
Oversættelser
Elsker du sprog og mestre du oversættelser? Vi kigger efter nogle til at hjælpe med nogle lejlighedsvise oversættelser fra engelsk til dansk.
Dette kan være en artikel til parkrun Nordics nyhedsbrevet, en besked fra parkrun HQ eller en ny tekst til hjemmesiden.
Vi søger at oprette et lille team, der kan dele denne opgave. Tror du, at du kan hjælpe? Så lad os vide det. Mail denmark@parkrun.com .
 
Sociale medier
Elsker du at arbejde med sociale medier og får du et kick ud af at vokse parkrun på Facebook og andre sociale medier?
Så kunne du være den person, der hjælper med opdateringen af parkrun Danmark’s Facebook side. Vi ønsker at gøre denne Facebook-side mere aktiv ved at tilføje interessant indhold til både eksisterende parkrun’ere og få opmærksomheden hos dem, der ikke kender parkrun endnu. Du skal hjælpe med at finde og omsætte historier og billeder fra parkruns i Danmark, Norden og rundt om i verden – understøttet af andre frivillige, der har lignende roller i de andre nordiske lande og lægge disse på Facebook siden. Tror det kunne være dig? Så kontakt denmark@parkrun.com .

Dela med vänner:

33728419840_90ba48f7d2_k

COVID-19 (Coronavirus) uppdatering: 11 augusti

Förra veckan meddelade vi att vi hade slutfört vårt COVID-19-ramverk, vår plan för hur vi kan starta upp parkrun på sikt. Där beskriver vi hur event kommer att fungera i länder där smittorisken fortfarande kvarstår.   Du kan läsa mer om vår ”återkomst till parkrun” här.   Här är denna veckas uppdatering från Tom Williams,…

33728419840_90ba48f7d2_k

COVID-19 (Coronavirus) Update: 11 August

On Friday last week we published our provisional COVID-19 Framework, describing how parkrun events are likely to return where there remains an underlying level of the virus.   We intentionally published the Framework in advance of it being appropriate to open any of the 21 parkrun countries that remain closed, to enable us to progress…