Nyheter - 28th May 2019
Taggar:

Don’t forget the extra Nationaldag parkruns in Sweden!

huddinge walkers

In Sweden Örebro, Kungsängen and Malmö Ribersborg are all holding extra events on 6/6. See each event’s Facebook page for more details. Take the chance to fit in an extra parkrun on this day!

Dela med vänner:

Cover

A parkrun holiday around the Nordics!

Susan Birkby and her husband have completed an amazing parkrun themed caravan holiday around Northern Europe this summer, spending three months travelling around in their motorhome, taking in an amazing 13 parkruns in their travels.     Susan picks up the story: “My husband and I left our home in the UK on 13th of…

Woman 1 cover

parkrun hjälpte mig att våga!

För drygt 1 1/2 år sen sa jag till en tränare på mitt gym, att jag skulle vilja kunna jogga 5 km. Jag hade ALDRIG i mitt liv joggat så långt. Löpning har verkligen inte varit min grej.   Tränaren på gymmet fick mig ut på min första 2 km. Jag kände mig då väldigt…