Uncategorized - 12th June 2019
Taggar:

parkrun Stats

Örebro vols pic cover

Last weekend at parkrun in the Nordics there were:


26 events! (a record!)
1427 finishers! (also a record!)
178 fantastic volunteers! (yet another record!)
157 brilliant PBs!
142 amazing first-time parkrunners!

Dela med vänner:

barcode_pr

“Har du mistet din strekkode? Det er enkelt å rette opp i – les her”

Recently I asked a friend if he was planning on coming to parkrun on Saturday. ‘Well’, came the answer, ‘I would, but I don’t know where my barcode is, and it’s a hassle to print out a new one’.   We hope to convince you in a few short paragraphs that he was wrong! Here’s…

barcode_pr

Mistet din stregkode? Intet problem!

For nylig spurgte jeg en ven, om han planlagde at komme til parkrun lørdag. ”Narh”, kom svaret, ”det ville jeg gerne, men jeg ved ikke, hvor min stregkode er, og det er svært at udskrive en ny.”   Vi håber at kunne overbevise dig om, at han tog fejl!   Her kan du se, hvor…