Nyheter - 18th June 2019
Taggar:

Grethe & Steen Kristensen – to sande parkrun helte!

Steen_Grethe_parkrun_cover

Da vi postede billedet af Steen og Grethe ved parkrun beachflaget på facebook, fik vi det højeste antal likes og kommentarer på noget opslag, vi nogensinde har lavet. Og det var i den grad velfortjent.
 

Siden det første Amager Strandpark parkrun for godt 7 år siden har Grethe og Steen, suverænt, været de hyppigste frivillige, og parret er med til at gøre det meget let at styre vores parkrun. (Grethe har været frivillig 243 gange og Steen 215 gange!)
 

Grethe first event
Grethe fanget af kameraet som hjælper ved det allerførste Amager Strandpark parkrun for 7 år siden.
 

De har endnu aldrig selv løbet eller gået med, men så tit som overhovedet muligt – for ikke at sige næste altid! – tager de sig af at uddele placeringstaloner (Steen) og scanne stregkoder (Grethe).
 
Grethe  now1
Grethe i aktion med scanneren – som sædvanlig!
 
De kender og kan klare alle tænkelige situationer der kan opstå og er en stor hjælp, når resultaterne skal uploades, hvis der har været et eller andet usædvanligt på spil. Den seneste tid er Grethe desuden begyndt at poste en kort video af starten på vores parkrun. Videoen er online få minutter efter starten og er en god og effektiv dokumentation af deltagere og vejrforhold.
 
Steen1
Steen kan sit job og er i stand til at udføre det med afslappet, men ekstrem, elegance, selv når der kræves højt tempo og akkuratesse!
 
Siden starten på Amager Strandpark parkrun i 2012 har vi været tæt forbundet med Motionsklubben Amager, som er en lokalt forankret motionsklub med hjemsted ved Amager Strandpark. Og klubben er nøglen til hvorfor Steen og Grethe blev involveret i parkrun. For for ca. 30 år siden trådte de ind i bestyrelsen og Grethe har siden da været dens formand. Da parkrun startede var det derfor tydeligt at klubben og parkrun gensidigt kunne hjælpe hinanden, hvorfor Grethe og Steen meldte sig under fanerne og er blevet hængende lige siden.
 

Steen_Grethe_parkrun_beach_flag (002) article

 
Stor tak til Grethe og Steen for alt hvad I har gjort for Amager Strandpark parkrun. Jeres engagement har hjulpet tusinder af løbere og motionister til foreløbig 7 års dejlige lørdags-morgener i Strandparken!

 
Hans Mathiasen og teamet bag Amager Strandpark parkrun
A178321

Dela med vänner:

Vääksyn cover

parkrun Stats

Last weekend at parkrun in the Nordics there were: 25 events! 1106 finishers! 174 fantastic volunteers! 139 brilliant PBs! 88 amazing first-time parkrunners!