Nyheter - 18th June 2019
Taggar:

Midsummer parkrun – open as usual!

Midsummer-parkrun-2018

Of course it’s midsummer this Friday, and time for big celebrations in Sweden and Finland.
 
midsummer parkrun 2
 
Will parkrun still be on at our events? For sure!
 
midsummer in skatås
 
 

Midsummer is a time for coming together, so why not come and join other fellow parkrunners to celebrate the occasion with a free and friendly 5km run, jog or walk – or of course be a volunteer!
 
Tampere midsummer
 
Welcome!

Dela med vänner:

Cover

A parkrun holiday around the Nordics!

Susan Birkby and her husband have completed an amazing parkrun themed caravan holiday around Northern Europe this summer, spending three months travelling around in their motorhome, taking in an amazing 13 parkruns in their travels.     Susan picks up the story: “My husband and I left our home in the UK on 13th of…

Woman 1 cover

parkrun hjälpte mig att våga!

För drygt 1 1/2 år sen sa jag till en tränare på mitt gym, att jag skulle vilja kunna jogga 5 km. Jag hade ALDRIG i mitt liv joggat så långt. Löpning har verkligen inte varit min grej.   Tränaren på gymmet fick mig ut på min första 2 km. Jag kände mig då väldigt…