Nyheter - 8th August 2019
Taggar:

Kan du genkende et parkrun og gætte 9 rigtige?

Danish parkruns cover

How well do you know your Danish parkruns? Here’s a little game for you…..can you guess the parkrun from the map of the course? But watch out…..one of these events is not actually Danish, but a famous event from elsewhere…..
 
Danish parkruns
 
Free parkruns for all correct answers!

Dela med vänner:

33728419840_90ba48f7d2_k

COVID-19 (Coronavirus) uppdatering: 11 augusti

Förra veckan meddelade vi att vi hade slutfört vårt COVID-19-ramverk, vår plan för hur vi kan starta upp parkrun på sikt. Där beskriver vi hur event kommer att fungera i länder där smittorisken fortfarande kvarstår.   Du kan läsa mer om vår ”återkomst till parkrun” här.   Här är denna veckas uppdatering från Tom Williams,…

33728419840_90ba48f7d2_k

COVID-19 (Coronavirus) Update: 11 August

On Friday last week we published our provisional COVID-19 Framework, describing how parkrun events are likely to return where there remains an underlying level of the virus.   We intentionally published the Framework in advance of it being appropriate to open any of the 21 parkrun countries that remain closed, to enable us to progress…