Nyheter - 12th August 2019
Taggar:

parkrun Stats

Esbjerg parkrun cover

Last weekend at parkrun in the Nordics there were:


23 events!
1184 finishers! (a record!)
152 fantastic volunteers!
160 brilliant PBs!
124 amazing first-time parkrunners!

Dela med vänner:

Prize 2

parkrun vinner Årets Samhällsprojekt 2019!

parkrun Sverige är detta års stolta mottagare av “Årets Samhällsprojekt” från Dagens Industris tidskrift “Sport & Affärer”.   Juryn för “Sport & Affärer” förklarade att:   “Motionskonceptet parkrun har under det senaste året växt och etablerats på nya orter med över 10 000 registrerade deltagare, mycket tack vare det enkla och inkluderande konceptet som bygger…

Prize 2

parkrun Sweden wins ‘Community project of the year’

parkrun Sweden is the proud recipient of this year’s ‘Community Project of the Year’ from Dagens Industri’s ‘Sport & Affärer’ publication.   The ‘Sport & Affärer’ jury stated that:   ‘The concept “parkrun” has during the last few years grown and established itself in different communities around Sweden and now has over 10,000 registered participants,…