Nyheter - 10th September 2019
Taggar:

Översättare sökes!

Volunteers photo blog

Älskar du parkrun och språk? Då kan du vara den personen vi söker!
 
Vi ska sätta samman ett team av volontärer som kan hjälpa oss att översätta texter från engelska till svenska. Ibland är det texter för parkruns hemsida, ett nyhetsbrev eller blogginlägg som har skrivits av annan parkrun-land.
 
head picture
 
Med en grupp av personer på plats, betyder detta att översättningar kan spridas ut, så du kommer att kunna bidra när det passar dig. Det är ett bra sätt att kunna ge något tillbaka till parkrun. Vi hoppas att du kan hjälpa till.
 
För att bli involverad, skicka ett mail till sweden@parkrun.com och vi återkommer till dig.

Dela med vänner:

Cardiff litter cover

parkrun – this week it’s a bit rubbish

At parkrun, we are lucky to run in some stunning locations, both around the Nordics and all over the world. Indeed, one of the great benefits of parkrun is to encourage people to get outside and discover the nature around them. But what happens when the beauty of the park gets spoilt by the blight…

Vallaskogen 1 cover

Photo round-up from the Nordics parkrun Saturday

Following in fast succession from parkrun Nordics’ highest and second highest attendances, this week had the third most parkrunners in our history, with over 1300 people taking part across our 25 events on Saturday. Here’s how it looked: Party time at Örebro parkrun this week…..   …..their Selfie frame has arrived!   It was Tampere…