Nyheter - 10th September 2019
Taggar:

Översättare sökes!

Volunteers photo blog

Älskar du parkrun och språk? Då kan du vara den personen vi söker!
 
Vi ska sätta samman ett team av volontärer som kan hjälpa oss att översätta texter från engelska till svenska. Ibland är det texter för parkruns hemsida, ett nyhetsbrev eller blogginlägg som har skrivits av annan parkrun-land.
 
head picture
 
Med en grupp av personer på plats, betyder detta att översättningar kan spridas ut, så du kommer att kunna bidra när det passar dig. Det är ett bra sätt att kunna ge något tillbaka till parkrun. Vi hoppas att du kan hjälpa till.
 
För att bli involverad, skicka ett mail till sweden@parkrun.com och vi återkommer till dig.

Dela med vänner:

cover

parkrun Sverige-familjen växer!

Välkommen till Badhusparken parkrun i Östersund i norra Sverige.   Detta är nästan världens nordligaste parkrun, bara Festningen parkrun i Trondheim ligger (snäppet) längre norrut.   Banan går mitt i stan, med start och mål i Badhusparken som har ett fint läge längs med Storsjöns strand.     Efter en kort “dit och tillbaka”-del öster…

cover

The parkrun Sweden family is growing!

Welcome to Badhusparken parkrun in Östersund in the north of Sweden.   It’s very close to being the most northerly parkrun in the world, but Festningen parkrun in Trondheim retains that honour (just!).   It’s another parkrun located right in the heart of the town, with the start and finish in Badhusparken, which occupies a…