Nyheter - 8th October 2019
Taggar:

parkrun Stats

Vääksyn kanava cover

Last weekend at parkrun in the Nordics there were:


25 events!
1127 finishers!
163 fantastic volunteers!
202 brilliant PBs!
120 amazing first-time parkrunners!

Dela med vänner:

Cover

A parkrun holiday around the Nordics!

Susan Birkby and her husband have completed an amazing parkrun themed caravan holiday around Northern Europe this summer, spending three months travelling around in their motorhome, taking in an amazing 13 parkruns in their travels.     Susan picks up the story: “My husband and I left our home in the UK on 13th of…

Woman 1 cover

parkrun hjälpte mig att våga!

För drygt 1 1/2 år sen sa jag till en tränare på mitt gym, att jag skulle vilja kunna jogga 5 km. Jag hade ALDRIG i mitt liv joggat så långt. Löpning har verkligen inte varit min grej.   Tränaren på gymmet fick mig ut på min första 2 km. Jag kände mig då väldigt…