Nyheter - 7th November 2019
Taggar:

Skatås parkrun fyller 100!

skatås parkrun image resized

Den här veckan firas Skatås parkruns 100:e event. Teamet i Skatås vill ge sina deltagare en lite speciell upplevelse och kommer därför att köra banan i omvänd riktning. Istället för att de kämpiga backarna kommer på slutet när man är lite trött så får man istället börja lite tuffare och sedan få en platt avslutning. Det är upplagt för en långspurt med andra ord och källor som testat detta påstår att banan är något snabbare åt “fel” håll, om man inte går ut för hårt i början. Kom gärna och testa och se vilken variant du tycker är snabbare, roligare, enklare eller som du föredrar av annan anledning.
 

Skatås
 
Kalaset firas så klart också med gemensam fika, vi hoppas vädret tillåter oss att stanna kvar ute för detta.
 

Skatås vols
 

Inför Skatås 100:e event har man haft över 1000 unika deltagare som tillsammans har sprungit i totalt 55 dagar och 19 timmar runt banan. Tillsammans har deltagarna tillryggalagt en sträcka på 14280 km, vilket motsvarar att springa till Cardwell parkrun på Australiens östkust. Cardwell parkrun är ungefär i Skatås storlek med ett snitt på 29 deltagare. Deras bana går fram och tillbaka längs en strand så man kan misstänka att de saknar Skatås charmiga backar.
 
Skatås main pag
 
Välkomna att fira Skatås milstolpe!

Dela med vänner:

Cover 2

Nordic photo round-up 22nd February 2020

Welcome to the photo round-up from an extremely wet weekend! Amazingly over 1000 people showed up at our events to walk, jog, run and volunteer, well done to everyone who showed up. Here’s some photos which capture the soggy action.   Tough conditions at Amager Strandpark parkrun – even the selfie frame broke in the…

Cover 1

parkrun Stats

This week at parkrun in the Nordics there have been: 23 events! 948 finishers! 149 fantastic volunteers! 86 brilliant PBs! 85 amazing first-time parkrunners! 162 newly registered parkrunners!