Awards, News - 6th December 2019
Taggar:

parkrun vinner Årets Samhällsprojekt 2019!

Prize 2

parkrun Sverige är detta års stolta mottagare av “Årets Samhällsprojekt” från Dagens Industris tidskrift “Sport & Affärer”.
 
Juryn för “Sport & Affärer” förklarade att:
 
“Motionskonceptet parkrun har under det senaste året växt och etablerats på nya orter med över 10 000 registrerade deltagare, mycket tack vare det enkla och inkluderande konceptet som bygger på att alla kan vara med under roliga och trygga förhållanden. Genom att varje vecka samla människor med olika bakgrund som kostnadsfritt kan gå eller löpa utsatt sträcka i parkmiljöer eller grönområden, gör parkrun en viktig insats för folkhälsan.”
 

prize 1
 
Landsansvariga Deri Thomas tog emot priset vid prisutdelningen torsdagen den 5 december. Han kommenterade:
 

“Vi är oerhört glada över att våra evenemang har fått detta erkännande. Jag vill rikta ett stort tack till alla som har varit inblandade i att få parkrun att växa inom landet – till alla som har hjälpt till som volontärer och alla fantastiskt engagerade individer som har varit en del av kärngrupperna vid våra nio nuvarande event. Vi ser fram emot att starta upp nya evenemang under 2020 och att välkomna ännu fler personer att upptäcka våra gratis 5km-event varje lördagsmorgon.”

 

 

Share this with friends:

Mojo HEADER

Eight ways to rediscover your parkrun mojo!

Are you struggling for motivation? Tempted by the snooze button? Looking for some inspiration?   Here are eight ways you can rediscover your parkrun mojo!     Volunteer!   There’s no better way to be inspired than plonking yourself on a corner of your local course and cheering on your fellow parkrunners as they go…

HEADER

Welcome to the Nordic photo roundup from 28 January 2023

Welcome to the photo round-up from around the Nordics for the final Saturday in January 2023. We saw the 500th edition of Amager Strandpark parkrun – an amazing achievement – and we welcomed over 60 people to parkrun for the very first time.   Here are some photos of the action!     Congratulations to…