Awards, News - 6th December 2019
Taggar:

parkrun vinner Årets Samhällsprojekt 2019!

Prize 2

parkrun Sverige är detta års stolta mottagare av “Årets Samhällsprojekt” från Dagens Industris tidskrift “Sport & Affärer”.
 
Juryn för “Sport & Affärer” förklarade att:
 
“Motionskonceptet parkrun har under det senaste året växt och etablerats på nya orter med över 10 000 registrerade deltagare, mycket tack vare det enkla och inkluderande konceptet som bygger på att alla kan vara med under roliga och trygga förhållanden. Genom att varje vecka samla människor med olika bakgrund som kostnadsfritt kan gå eller löpa utsatt sträcka i parkmiljöer eller grönområden, gör parkrun en viktig insats för folkhälsan.”
 

prize 1
 
Landsansvariga Deri Thomas tog emot priset vid prisutdelningen torsdagen den 5 december. Han kommenterade:
 

“Vi är oerhört glada över att våra evenemang har fått detta erkännande. Jag vill rikta ett stort tack till alla som har varit inblandade i att få parkrun att växa inom landet – till alla som har hjälpt till som volontärer och alla fantastiskt engagerade individer som har varit en del av kärngrupperna vid våra nio nuvarande event. Vi ser fram emot att starta upp nya evenemang under 2020 och att välkomna ännu fler personer att upptäcka våra gratis 5km-event varje lördagsmorgon.”

 

 

Share this with friends:

beverley HEADER

Møt parkgåere på parkrun

For å feire parkwalk-kampanjen nå i oktober, hyller vi de som går ved alle våre nordiske arrangementer.   Vi starter i Norge, hvor vi møter Beverley Gryting. Hun liker både å gå og å hjelpe til som frivillig ved Tøyen parkrun.   Hvor lenge har du vært med på parkrun? Siden september 2019    …

beverley HEADER

Meeting parkwalkers at parkrun

This month, in celebration of the October parkrwalk campaign, we are highlighting walkers at our Nordic events.   We start in Norway, and saying hello to Beverley Gryting, who enjoys both walking and volunteering at Tøyen parkrun.   How long have you been doing parkrun? Since September 2019     How did you find out…