Nyheter, Utmärkelser - 6th December 2019
Taggar:

parkrun vinner Årets Samhällsprojekt 2019!

Prize 2

parkrun Sverige är detta års stolta mottagare av “Årets Samhällsprojekt” från Dagens Industris tidskrift “Sport & Affärer”.
 
Juryn för “Sport & Affärer” förklarade att:
 
“Motionskonceptet parkrun har under det senaste året växt och etablerats på nya orter med över 10 000 registrerade deltagare, mycket tack vare det enkla och inkluderande konceptet som bygger på att alla kan vara med under roliga och trygga förhållanden. Genom att varje vecka samla människor med olika bakgrund som kostnadsfritt kan gå eller löpa utsatt sträcka i parkmiljöer eller grönområden, gör parkrun en viktig insats för folkhälsan.”
 

prize 1
 
Landsansvariga Deri Thomas tog emot priset vid prisutdelningen torsdagen den 5 december. Han kommenterade:
 

“Vi är oerhört glada över att våra evenemang har fått detta erkännande. Jag vill rikta ett stort tack till alla som har varit inblandade i att få parkrun att växa inom landet – till alla som har hjälpt till som volontärer och alla fantastiskt engagerade individer som har varit en del av kärngrupperna vid våra nio nuvarande event. Vi ser fram emot att starta upp nya evenemang under 2020 och att välkomna ännu fler personer att upptäcka våra gratis 5km-event varje lördagsmorgon.”

 

 

Dela med vänner:

26806336961_d118319139_k

COVID-19 (Coronavirus) Update: 15 September

There are just a few days to go before this Saturday’s reopening of Cape Pembroke Lighthouse parkrun on the Falkland Islands, as well as all three events in Australia’s Northern Territory. It’s an incredibly exciting time for all of us and I’m sure I can speak on behalf of the entire parkrun family when I…

47532104312_ca514501e1_o-900x416-1

parkrun to return in England

parkrun Global Chief Executive Officer Nick Pearson announces intent to resume parkrun events in England toward the end of October.   Ever since parkrun events closed in the UK and across the world, we’ve been focused on understanding how and when we would be able to resume in a safe and appropriate way.   Throughout, we…