Nyheter - 2nd January 2020
Taggar:

Vote for Örebro parkrun Event Director Matt Ford as ‘volunteer of the year’!

Matt cover

The running magazine Spring has selected Örebro parkrun’s Matt Ford to be on the shortlist of the nominations for ‘Årets Eldsjäl’, which roughly translates as the ‘volunteer of the year’. Matt was the driving force behind getting Örebro parkrun started in the town and has been instrumental in making the event a huge success, bringing people together and getting them active on a Saturday morning. He’s also the man behind parkrun Sweden’s social media content, and does all this as a volunteer.
 
You can vote for Matt by going to the following form here . Voting is open until January 6th.
 

A vote for Matt is a vote for some good publicity for parkrun, so even if you’re not a regular at Örebro parkrun, go in and vote to show your support!

 
Matt Örebro

Dela med vänner:

33728419840_90ba48f7d2_k

COVID-19 (Coronavirus) uppdatering: 11 augusti

Förra veckan meddelade vi att vi hade slutfört vårt COVID-19-ramverk, vår plan för hur vi kan starta upp parkrun på sikt. Där beskriver vi hur event kommer att fungera i länder där smittorisken fortfarande kvarstår.   Du kan läsa mer om vår ”återkomst till parkrun” här.   Här är denna veckas uppdatering från Tom Williams,…

33728419840_90ba48f7d2_k

COVID-19 (Coronavirus) Update: 11 August

On Friday last week we published our provisional COVID-19 Framework, describing how parkrun events are likely to return where there remains an underlying level of the virus.   We intentionally published the Framework in advance of it being appropriate to open any of the 21 parkrun countries that remain closed, to enable us to progress…