Nyheter - 3rd January 2020
Taggar:

Rösta på Örebros parkrun ansvarig som är nominerad till ‘Årets eldsjäl’

Matt cover

Löpartidningen Spring har nominerat Örebro parkruns Matt Ford till utmärkelsen ‘Årets eldsjäl’. Matt har varit den drivande kraften till att starta och driva Orebro parkrun och har varit ett stort bidrag till dess framgång med att involvera och aktivera många Örebroare på lördagmornar. Han är också den som ansvarar för Sveriges sociala media inlägg för parkrun, och allt detta gör han på frivillig bas.
 
Du kan rösta på Matt på denna länk. Röstningen är öppen till 6/1 2020.
 
En röst på Matt är en röst på bra publicitet för parkrun, så även om du inte brukar delta i Orebro, gå gärna in och rösta för att stödja parkrun!
 
Matt Örebro

Dela med vänner:

Amager Strand 2 cover

Photos from around the Nordics, 18th January 2020

After the highest ever number of parkrunners on a Saturday in January last week, we set another record with 1171 parkrunners across our 24 events this week. Great to see that people are taking advantage of the mild weather and sticking to their New Year’s resolutions! Here’s a snapshot of how parkrun looked around the…

Huddinge parkrun

10 reasons to try your first parkrun

parkrun has grown from one event in a park to a global movement of millions of people walking, jogging, running and volunteering across 21 countries.   But parkrun is so much more than a walk, jog or run in a park!   If you or someone you know is yet to come along for the…