Nyheter - 3rd January 2020
Taggar:

Rösta på Örebros parkrun ansvarig som är nominerad till ‘Årets eldsjäl’

Matt cover

Löpartidningen Spring har nominerat Örebro parkruns Matt Ford till utmärkelsen ‘Årets eldsjäl’. Matt har varit den drivande kraften till att starta och driva Orebro parkrun och har varit ett stort bidrag till dess framgång med att involvera och aktivera många Örebroare på lördagmornar. Han är också den som ansvarar för Sveriges sociala media inlägg för parkrun, och allt detta gör han på frivillig bas.
 
Du kan rösta på Matt på denna länk. Röstningen är öppen till 6/1 2020.
 
En röst på Matt är en röst på bra publicitet för parkrun, så även om du inte brukar delta i Orebro, gå gärna in och rösta för att stödja parkrun!
 
Matt Örebro

Dela med vänner:

33728419840_90ba48f7d2_k

COVID-19 (Coronavirus) uppdatering: 11 augusti

Förra veckan meddelade vi att vi hade slutfört vårt COVID-19-ramverk, vår plan för hur vi kan starta upp parkrun på sikt. Där beskriver vi hur event kommer att fungera i länder där smittorisken fortfarande kvarstår.   Du kan läsa mer om vår ”återkomst till parkrun” här.   Här är denna veckas uppdatering från Tom Williams,…

33728419840_90ba48f7d2_k

COVID-19 (Coronavirus) Update: 11 August

On Friday last week we published our provisional COVID-19 Framework, describing how parkrun events are likely to return where there remains an underlying level of the virus.   We intentionally published the Framework in advance of it being appropriate to open any of the 21 parkrun countries that remain closed, to enable us to progress…