Nyheter - 5th February 2020
Taggar:

Kan ett veckoslut starta bättre?

Barbro cover

Jag, Barbro har alltid tyckt om att springa! Jag har under åren deltagit i många roliga och härliga lopp, Tjejmilen, halvmaraton mm mm. För tre år sedan, det år jag fyllde 70, hade jag aldrig sprungit maraton!
 
Barbro 4a
 
Så jag anmälde mig, tränade och sprang Stockholm Maraton, jätteroligt, men jobbigt! Då bestämde jag mig för att det var lite ”min grej” att springa långt, så jag har fortsatt och är nu anmäld till mitt fjärde maraton i Stockholm. Så håll tummarna för mig 30 maj!
 
Barbro 3a
 
parkrun, ett så roligt sätt att starta lördagarna! Så enkelt, bara ta med sin streckkod, och vara på plats 9.30 på lördagmorgon! Härliga glada människor i blandade åldrar, alla startar samtidigt, alla springer 5 km och ingen vill bli sist!
 
Barbro 2
 
Man pratar en stund, sen åker man hem, väntar på mailet med resultaten, tid och placering och har nästan hela helgen kvar. Kan ett veckoslut starta bättre?
 
Barbro Berlin Lidström
A3941351
Kungsängen parkrun

Dela med vänner:

Cover 2

Nordic photo round-up 22nd February 2020

Welcome to the photo round-up from an extremely wet weekend! Amazingly over 1000 people showed up at our events to walk, jog, run and volunteer, well done to everyone who showed up. Here’s some photos which capture the soggy action.   Tough conditions at Amager Strandpark parkrun – even the selfie frame broke in the…

Cover 1

parkrun Stats

This week at parkrun in the Nordics there have been: 23 events! 948 finishers! 149 fantastic volunteers! 86 brilliant PBs! 85 amazing first-time parkrunners! 162 newly registered parkrunners!