Nyheter - 14th February 2020
Taggar:

Ei koskaan liian vanha osallistumaan!

Maija Liisa cover

Yli 80-vuotias Maija-Liisa osallistuu säännöllisesti Tampereen parkruniin Suomessa. Maija-Liisa ajatteli hänen olevan liian vanha osallistuakseen, kun hänen veljenpoikansa Olli ja hänen puolisonsa Ulla olivat tuomassa parkrunia Tampereelle. Nyt hän on onnellisesti osallistunut jo 79 parkruniin ja todistaa, ettei se ollutkaan näin.
 
Tässä mitä Maija-Liisa sanoo parkrunista:
 
Seurasin Ullan ponnistuksia parkrunin saamiseksi Tampereelle. Tosin luulin olevani liian vanha tähän puuhaan.
 
Se on säännöllistä, eikä tarvitse etukäteen sitoutua tai ilmoittautua. Erityisesti kehun ilmapiiriä. Se toivottaa tervetuleeksi niin nopeat juoksijat kuin hitaat kävelijät.
 
48809000898_137e57a0af_k
 
Se sopii kaikille, joille 5 km taival tuntuu sopivalta. Kaikille jotka haluavat ylläpitää kuntoaan, miksei myös parantaa sitä, helpolla tavalla.
 
Arvostan tämän toiminnan sosiaalista luonnetta, yhdessä voi aikaansaada itselleen mielekästä tekemistä ja voi tutustua uusiin, eri-ikäisiin ihmisiin. On tämä myös kehittänyt peruskuntoani ja ylläpitänyt kielitaitoani.

Dela med vänner:

Cover 2

Nordic photo round-up 22nd February 2020

Welcome to the photo round-up from an extremely wet weekend! Amazingly over 1000 people showed up at our events to walk, jog, run and volunteer, well done to everyone who showed up. Here’s some photos which capture the soggy action.   Tough conditions at Amager Strandpark parkrun – even the selfie frame broke in the…

Cover 1

parkrun Stats

This week at parkrun in the Nordics there have been: 23 events! 948 finishers! 149 fantastic volunteers! 86 brilliant PBs! 85 amazing first-time parkrunners! 162 newly registered parkrunners!