Nyheter - 4th March 2020
Taggar:

parkrun launches in the Netherlands!

Netherlands cover

On Saturday the Netherlands became the 22nd parkrun country in the world, with the launch of 6 events across the country, from Tapjin parkrun in Maastricht in the south to Stadspark parkrun in Groningen in the north.
 
IMG-20200229-WA0045
 
It was a great success with over 800 people taking part, including over 200 runners at Maxima parkrun in Utrecht and Kralingse Bos parkrun in Rotterdam.
 
MVIMG_20200229_080331
 
This weekend 2 more events launch with Amsterdamse Bos parkrun in the capital city and the wonderfully named Kagerzoom parkrun in Leiden.
 
PHOTO-2020-02-29-12-10-48
 
More parkruns are planned to launch in Haarlem, Den Haag and Arnhem during March and April, with teams working in other locations around the country to start other events.
 
So the next time you’re visiting the Netherlands, be sure to remember your barcode!

Dela med vänner:

coronavirus update

COVID-19 (koronavirus) päivitys

Pidämme tärkeänä, että teemme tämän tauon aikana säännöllisiä tilannekatsauksia ja haluamme vakuuttaa teidät kaikki siitä, että olemme entistäkin enemmän sitoutuneita tavoitteeseemme luoda terveellisempi ja onnellisempi planeetta. Haluamme teidän tietävän, että heti kun tilanne vain sen sallii, niin me kaikki täällä olemme valmiita juoksemaan (kävelemään, hölkkäämään tai toimimaan vapaaehtoisena) ja kun tämä hetki tulee, niin meillä…

coronavirus update

Oppdatering om COVID-19 (koronavirus)

Vi synes at det er viktig at gi jevnlige oppdateringer under denne situasjonen, spesielt ettersom vi ønsker å forsikre deg om at vi står ved forpliktelsen vår i denne tiden om å levere på målet vårt om å skape en sunnere, lykkeligere planet. Vi vil også at du skal vite at vi står klare til…