Nyheter - 1st April 2020
Taggar:

COVID-19 (koronavirus) päivitys

coronavirus update

Pidämme tärkeänä, että teemme tämän tauon aikana säännöllisiä tilannekatsauksia ja haluamme vakuuttaa teidät kaikki siitä, että olemme entistäkin enemmän sitoutuneita tavoitteeseemme luoda terveellisempi ja onnellisempi planeetta. Haluamme teidän tietävän, että heti kun tilanne vain sen sallii, niin me kaikki täällä olemme valmiita juoksemaan (kävelemään, hölkkäämään tai toimimaan vapaaehtoisena) ja kun tämä hetki tulee, niin meillä tulee olemaan kaikki valmiina, testattuna ja suunniteltuna.
 
Haluamme kiittää sponsoreitamme, tukijoitamme, yhteistyökumppaneita ja kaikkia muita osallisia ympäri maailmaa. Nämä ovat ennen kokemattomia aikoja meille kaikille ja olemme olleet liikuttuneita kaikesta siitä tuesta mikä on kohdistunut tähän meidän parkrun perheeseen. Kiitos!
 
Meidän viestintätiimimme ja terveys- ja hyvinvointitiimimme tekevät töitä sen eteen, että tunnelma pysyy korkealla ja antaa tukea niille, joiden elämää tämä sosiaalinen eristäytyminen on vaikuttanut. (“The Great Big parkrun Quiz”) ohjelma on saavuttanut tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa ja parkrun koululla (“The School of parkrun”) yritämme tuoda hiukan parkrun teemaista sisältöä niille, joiden lapset käyvät nyt koulua etänä. Tulevina viikkoina ja kuukausina kehitämme viestintäämme tukemaan entistäkin paremmin kaikkia parkrunilaisia ympäri maailmaa. Tietäkää, että olemme sitoutuneet olemaan täällä teitä varten, koko tämän ajan.
 
Lisäksi, meidän operaatiotiimimme tekee nyt töitä entistäkin enemmän sen eteen, että kun tulee aika aloittaa uudestaan parkrun tapahtumat, niin kaikki on valmiina. Meillä on henkilökuntaa ympäri maapalloa, ja tulemme käyttämään tämän tauon hyväksemme esimerkiksi tarkistamalla ja päivittämällä vastuu- ja vakuutustietoja ja tekemällä riski- ja turvallisuustarkistuksia ja kysymällä lupia maiden käyttämiseen niiden omistajilta. Kaikki nämä asiat tulee olla valmiina ja ne myös tulevat olemaan valmiina kun taas olemme aloittamassa uudestaan parkrun tapahtumat. Vaikka tämä tauko kestäisikin useamman kuukauden, niin ympäri maailmaa on parkrun tapahtumia yli 2000 ja tehtävää riittää, siksi onkin tärkeää ettemme annan tekemättömien tehtävien listan kasaantua ennen uutta parkrun aloitusta.
 
Lopuksi, osana sitoutumistamme kommunikaatioon tänä aikana jona koko maailma kokee sosiaalisia rajoituksia, teemme joka tiistai tänne uuden tilannepäivityksen.
 
Kiitos kaikesta tuestanne tänä vaikeana aikana.

Dela med vänner:

parkrun_reso_non_eng_week_2

Taking small steps forward

It’s week two of The parkrun Resolution and it’s all about taking small steps forward. We’re here for you. Read on for this week’s top tips and don’t forget to celebrate what you’ve done so far.   Often the hardest thing to do is start: to start something new, make a change, do something differently….

Nathan alberto running cover

Min #parkrunresolution

Även i Sverige, där vi inte har haft en ’lockdown’ som många andra europeiska länder, kan vi fortfarande inte samlas i stora grupper, vilket naturligtvis inkluderar parkrun. Löpning har blivit mer en ensamsport då löpklubbar och andra grupper måste pausa sin träning. Och nu har naturligtvis säsongens första snö fallit och temperaturerna har sjunkit under…