Nyheter - 1st April 2020
Taggar:

Opdatering vedrørende COVID-19 (coronavirus)

coronavirus update

Det er vigtigt for os at give regelmæssige opdateringer under COVID-19-udbruddet, særligt fordi vi ønsker at forsikre jer om at vi til stadighed stræber efter at opfylde vores mission om at skabe en sundere og gladere planet. Vi vil også gerne fortælle jer at vi er klar til at vende tilbage løbende (samt gående, joggende og som frivillige) så hurtigt som muligt, og vi vil gerne beskrive de skridt vi tager for at sikre at det sker.
 
Vi vil gerne sende en dybfølt tak til vores sponsorer, støtter, partnere og andre interessenter verden over. Dette er en usædvanlig tid for alle, og vi er overmåde rørt over den støtte som I sender i retning af parkrun-familien. Mange tak.
 
Vores kommunikationsteam og vores sundhedsteam arbejder hårdt for at højne moralen og for at støtte dem der er berørt af denne forlængede tid med ensomhed og isolation. “The Great Big parkrun Quiz” er nået ud til tusindvis af parkrunnere over hele verden, og “The School of parkrun” er vores forsøg på at give lidt parkrun-relateret indhold til de parkrunnere som må være hjemme og undervise børnene. I de kommende uger og måneder vil vi udvikle vores kommunikation yderligere så vi bedre kan hjælpe parkrunnere over hele verden, og I skal vide at vores målsætning er at være til stede konstant.
 
Samtidig arbejder vores driftsfolk hårdere end nogen sinde for at sikre at alt er klar til genåbning når tiden er inde. Vores folk overalt i verden arbejder med risikoanalyse, forsikringspapirer, sikkerhedsforanstaltninger og tilladelser fra lodsejere. Alt dette skal være på plads og opdateret før vores events kan genåbne, og med mere end 2.000 events verden over, som potentielt risikerer at være lukkede i månedsvis, er det vigtigt at vi ikke har et efterslæb af opgaver som skal løses før vi kan starte igen.
 
Afslutningsvis skal det nævnes at som del af vores målsætning om at holde parkrun-fællesskabet opdateret under de sociale begrænsninger som gælder verden over, vil vi udsende yderligere opdateringer her hver tirsdag.
 
Tak for al jeres støtte i denne tid.

Dela med vänner:

37299998455_14974b1a5b_k copy

COVID-19 (Coronavirus) Update: 2 June

In last week’s update we confirmed that all parkrun events across the world will remain closed until at least this calendar month. In some parkrun countries that message was entirely expected, as they are still relatively early in their efforts to overcome the challenge presented to them by COVID-19. However, some other parkrun countries are experiencing significant…

sleep-cover-900x416

Sweet dreams: The keys to a great sleep, every night!

My name is Dr Carolyn Ee and I am a GP, researcher, health and wellbeing advocate and runner who is based in Sydney.   No matter where we are in the world or how we’ve been impacted by COVID-19, many of us will have experienced some disruption to our sleeping routines.   Firstly, this isn’t…