Nyheter - 1st April 2020
Taggar:

Oppdatering om COVID-19 (koronavirus)

coronavirus update

Vi synes at det er viktig at gi jevnlige oppdateringer under denne situasjonen, spesielt ettersom vi ønsker å forsikre deg om at vi står ved forpliktelsen vår i denne tiden om å levere på målet vårt om å skape en sunnere, lykkeligere planet. Vi vil også at du skal vite at vi står klare til å ta løpefart (også gå- og joggefart, og ikke minst som frivillige) så snart som mulig, og vil bruke tiden til å skissere hva vi gjør, for å sikre at det skjer.
 
Vi ønsker å rette en stor takk til våre sponsorer, støttespillere, partnere og andre interessenter verden rundt. Ingen av oss har opplevd noe som dette før, og vi røres fortsatt av den store støtten parkrun-familien mottar. Takk.
 

Våre kommunikasjons- og helseteam jobber hardt med å løfte humøret til våre deltakere, og har gitt støtte til dem som preges av denne påtvungne periode med sosial isolasjon. “The Great Big parkrun Quiz” har engasjert tusenvis av personer globalt, og “The School of parkrun” er et forsøk på å gi litt parkrun-relatert innhold til de av oss som underviser barn hjemme. I løpet av de kommende ukene og månedene vil vi fortsette å utvikle kommunikasjonen vår slik at vi gir bedre støtte til parkrun-deltakere globalt. Vit vi forplikter oss til å være der for deg i løpet av denne tiden.
 
I tillegg arbeider driftsteamet hardere enn noensinne for å sørge for at alt er klart til oppstart når den tid kommer. Med personale verden rundt ser vi på f.eks. saker som risikovurderinger, forsikringsdokumenter, sikkerhetskontroller og grunneiertillatelser. Alt dette må være på plass og oppdatert før eventene våre kan gjenoppta virksomheten, og med over 2000 eventer globalt som kan måtte være avlyst i mange måneder, er det kritisk at vi ikke opparbeider oss et etterslep av oppgaver som må løses før vi kan starte opp igjen.
 
Avslutningsvis, som ledd i vår forpliktelse om å kommunisere med parkrun-fellesskapet under de sosiale begrensningene som gjelder verden rundt, vil vi legge ut fremtidige oppdateringer her hver tirsdag.
 
Takk for all støtten i denne tiden.

Dela med vänner:

33728419840_90ba48f7d2_k

COVID-19 (Coronavirus) Update: 11 August

On Friday last week we published our provisional COVID-19 Framework, describing how parkrun events are likely to return where there remains an underlying level of the virus.   We intentionally published the Framework in advance of it being appropriate to open any of the 21 parkrun countries that remain closed, to enable us to progress…

31003488801_6da0dab5de_k (1)

COVID-19-ramverk

Tidigare denna vecka berättade vi att vi färdigställt vårt COVID-19-ramverk, vilket beskriver hur event hanteras i länder som fortfarande har en viss grad av smitta i samhället.   Vi vill även understryka att som en del av återöppningsstrategin tog vi beslutet att separera definiera det sätt på vilket events ska återöppnas från bestämma datumet då…