Nyheter - 1st April 2020
Taggar:

Oppdatering om COVID-19 (koronavirus)

coronavirus update

Vi synes at det er viktig at gi jevnlige oppdateringer under denne situasjonen, spesielt ettersom vi ønsker å forsikre deg om at vi står ved forpliktelsen vår i denne tiden om å levere på målet vårt om å skape en sunnere, lykkeligere planet. Vi vil også at du skal vite at vi står klare til å ta løpefart (også gå- og joggefart, og ikke minst som frivillige) så snart som mulig, og vil bruke tiden til å skissere hva vi gjør, for å sikre at det skjer.
 
Vi ønsker å rette en stor takk til våre sponsorer, støttespillere, partnere og andre interessenter verden rundt. Ingen av oss har opplevd noe som dette før, og vi røres fortsatt av den store støtten parkrun-familien mottar. Takk.
 

Våre kommunikasjons- og helseteam jobber hardt med å løfte humøret til våre deltakere, og har gitt støtte til dem som preges av denne påtvungne periode med sosial isolasjon. “The Great Big parkrun Quiz” har engasjert tusenvis av personer globalt, og “The School of parkrun” er et forsøk på å gi litt parkrun-relatert innhold til de av oss som underviser barn hjemme. I løpet av de kommende ukene og månedene vil vi fortsette å utvikle kommunikasjonen vår slik at vi gir bedre støtte til parkrun-deltakere globalt. Vit vi forplikter oss til å være der for deg i løpet av denne tiden.
 
I tillegg arbeider driftsteamet hardere enn noensinne for å sørge for at alt er klart til oppstart når den tid kommer. Med personale verden rundt ser vi på f.eks. saker som risikovurderinger, forsikringsdokumenter, sikkerhetskontroller og grunneiertillatelser. Alt dette må være på plass og oppdatert før eventene våre kan gjenoppta virksomheten, og med over 2000 eventer globalt som kan måtte være avlyst i mange måneder, er det kritisk at vi ikke opparbeider oss et etterslep av oppgaver som må løses før vi kan starte opp igjen.
 
Avslutningsvis, som ledd i vår forpliktelse om å kommunisere med parkrun-fellesskapet under de sosiale begrensningene som gjelder verden rundt, vil vi legge ut fremtidige oppdateringer her hver tirsdag.
 
Takk for all støtten i denne tiden.

Dela med vänner:

COVID_APR_WEEK_NEWS

COVID-19 (Coronavirus) update 13 April

It was fantastic to see 48 junior parkrun events return in England on Sunday, with over 4,000 children crossing the finish line, of which over 1,000 were attending for the very first time. We’re immensely proud of all those event teams who successfully delivered the first parkrun events in England for 13 months, and have…

COVID update

COVID-19 (Coronavirus) update 6 April

The situation with regards to COVID-19 (Coronavirus) continues to be somewhat turbulent in nearly every parkrun territory.   Whilst some of the parkrun family are experiencing a challenging time at the moment with increasing lockdown restrictions, others are beginning to see the green shoots of recovery.   In South Africa, the Government recently amended the…