Nyheter - 1st April 2020
Taggar:

Oppdatering om COVID-19 (koronavirus)

coronavirus update

Vi synes at det er viktig at gi jevnlige oppdateringer under denne situasjonen, spesielt ettersom vi ønsker å forsikre deg om at vi står ved forpliktelsen vår i denne tiden om å levere på målet vårt om å skape en sunnere, lykkeligere planet. Vi vil også at du skal vite at vi står klare til å ta løpefart (også gå- og joggefart, og ikke minst som frivillige) så snart som mulig, og vil bruke tiden til å skissere hva vi gjør, for å sikre at det skjer.
 
Vi ønsker å rette en stor takk til våre sponsorer, støttespillere, partnere og andre interessenter verden rundt. Ingen av oss har opplevd noe som dette før, og vi røres fortsatt av den store støtten parkrun-familien mottar. Takk.
 

Våre kommunikasjons- og helseteam jobber hardt med å løfte humøret til våre deltakere, og har gitt støtte til dem som preges av denne påtvungne periode med sosial isolasjon. “The Great Big parkrun Quiz” har engasjert tusenvis av personer globalt, og “The School of parkrun” er et forsøk på å gi litt parkrun-relatert innhold til de av oss som underviser barn hjemme. I løpet av de kommende ukene og månedene vil vi fortsette å utvikle kommunikasjonen vår slik at vi gir bedre støtte til parkrun-deltakere globalt. Vit vi forplikter oss til å være der for deg i løpet av denne tiden.
 
I tillegg arbeider driftsteamet hardere enn noensinne for å sørge for at alt er klart til oppstart når den tid kommer. Med personale verden rundt ser vi på f.eks. saker som risikovurderinger, forsikringsdokumenter, sikkerhetskontroller og grunneiertillatelser. Alt dette må være på plass og oppdatert før eventene våre kan gjenoppta virksomheten, og med over 2000 eventer globalt som kan måtte være avlyst i mange måneder, er det kritisk at vi ikke opparbeider oss et etterslep av oppgaver som må løses før vi kan starte opp igjen.
 
Avslutningsvis, som ledd i vår forpliktelse om å kommunisere med parkrun-fellesskapet under de sosiale begrensningene som gjelder verden rundt, vil vi legge ut fremtidige oppdateringer her hver tirsdag.
 
Takk for all støtten i denne tiden.

Dela med vänner:

parkrun_reso_non_eng_week_2

Taking small steps forward

It’s week two of The parkrun Resolution and it’s all about taking small steps forward. We’re here for you. Read on for this week’s top tips and don’t forget to celebrate what you’ve done so far.   Often the hardest thing to do is start: to start something new, make a change, do something differently….

Nathan alberto running cover

Min #parkrunresolution

Även i Sverige, där vi inte har haft en ’lockdown’ som många andra europeiska länder, kan vi fortfarande inte samlas i stora grupper, vilket naturligtvis inkluderar parkrun. Löpning har blivit mer en ensamsport då löpklubbar och andra grupper måste pausa sin träning. Och nu har naturligtvis säsongens första snö fallit och temperaturerna har sjunkit under…